Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban permanentního banu.


FalciGG

Hráč

2
28.4.2023 14:35, naposledy upraveno 1.5.2023 14:52 uživatelem FalciGG
Ahoj, psal se slunný den čtvrtku 28.7.2022 v 17:53, dostal jsem permanentní ban, a chtěl bych si zažádat o unban.

Důvod Banu - pravidlo 34., nonRPact, nonRP injuries(opakovaně), DM, zdržování RP, nesmyslná /do (Permanent) Ban udělen - Phobios + BOTRobert


Začal bych tím co se popravdě stalo, Policie mě jentak chtěla zatknout prakticky jen za to že sem je začal točit pač nechtěli dělat svou práci, tak sem se rohzodl jim utéct což mě naháněli cca 3 minutky poté mě chytli, ukradl jsem vozidlo abych se od policie dostal, poté se portl BOTROBERT a začal řešit celou akci, dostal sem ban na 2 dny za to co sem porušil a poté se mi dal ban na permanentní. (Omlouvám se že sem to napsla takto krátce ale nevim co dál napsat myslim že je to vše a přecejen je to už rok.)


Moje obhajoba - Ano omlouvám se udělal sem několik chyb v RP s tím že s pravidla který sem porušil souhlasím popravdě vím že sem dělal blbosti a prakticky TROLL RP Přiznávám se a respektuji že sem za toto dostal ban a byl sem připraven nést následky.

Omluva - Omlouvám se už jenom z toho důvodu že v tu chvíli sem jednal v velkým afektu, Už se jen omlouvám za nadávku adminovy že je šlupák jak píšu jednal sem ve velkým afektu jakožto že i přes to sem se docela držel ohledně mé výbušné reakce v chatu. Omlouvám se také adminům kterým sem vypisoval zejména jako byl ráno Phobios kvůli tomu že sem chtěl vědět co se pořádně 27.7. stalo jestli se to skiplo nebo něco abych měl nějaký přehled co se stalo. Také se omlouvám za zkažení RP a požitku ze Skimo RP a celkově lidem co semnou měli kdykoliv nějaké RP a že ztráceli semnou jejich čas ale lidé kolem mě měli na mě celkově názor jakožto že sem super člověk. Za dobu co jsem byl vlastně na skimu sice na nějaké lidé sem působil možná jako člověk koho nemá nikdo rád ale snažil sem se jít příkladu hráčům a prakticky se chovat lehce i jako oni a poslední dobou sem se také snažil dodržovat pravidla. Hlavně lidé mě nemají rádi a jen kvůli tomu jak se chovám IC každopádně OOC lidé jak sem psal i některé IC lidé na mě mají názor jakože sem super člověk a dá se semnou pokecat ale IC mám prostě povahu takovou a takovou zase v realitě.. Většinou sem rozvíjel RP s kamarádama, snažili se dělat RP akce ale většinou to dopadlo řešením adminem ale nebudu zmiňovat kdo koho nahlásil a od koho přijde mi to zbytečné toto zmiňovat, A ano vím dostal sem již hodně šancí i banů za to co jsem na skimu dělal a naprosto s tím souhlasim.

Děkuji.
2.5.2023 19:22

Ahoj,

Jelikož BOTRobert již není součástí admin teamu, budu se tvojí žádostí o unban zaobírat já.

Svůj trest jsis odpykal a nyní věřím, že jsi již rozumnější a nebudeš nám trolit a dělat na serveru neplechu.

Na serveru jsou určitá pravidla, které se musí dodržovat, pokud s nimi budeš mít problém klidně se můžeš poté ve hře nechat ohledně pravidel zaucit a helper ti vysvětlí do podrobna pravidla.

Tímto ti uděluji unban ovšem pamatuj, že budeš sledován a budeš mít na zádech pomyslný terč. Stačí jeden přešlap a jsi zpět v permanentním banu.

Přeji ti hezký den.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
130 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: StruX (130Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
StruX

130Kč dnes v 03:07

Michalekbroski

170Kč včera v 18:32

kocvin

200Kč včera v 18:03

Nejnovější uživatelé
Cafce

Registrován 30.4.2024

Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024