Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost O Unban -Dzardys (2. pokus)


28.4.2023 17:02, naposledy upraveno 28.4.2023 17:28 uživatelem Sombrero

Ahoj, jsem tu zase minule mi žádost o unban nevyšla tak jsem si po asi měsíci přišel znovu podat žádost o unban tentokrát lepší a smysluplnější. Vím že jsem spáchal nějaké to porušení pravidel, ale lidi se mění naštvalo mě že okrádám a najednou se tam objeví 400 policistů, ale to je jedno nechci to tu řešit stejně by jsem si nepomohl v unbanu a ukázalo by se, že to opravdu možné je. Rád bych řekl že mě to mrzí a že mě opět začalo bavit MTA i když jsem si myslel že mě už nikdy bavit nebude, že mi bude stačit FiveM.. Očividně ne, přeci jen MTA je furt ta klasika a myslím si že je lepší než FiveM. Rád bych druhou šanci protože je to má myslím že první perma, a pravidla jsem si pročetl znovu a znovu.. Už se nestane to, že bych při RP chytl nervy a nebo bych neerpil.. Uvědomil jsem si, že to nemá cenu a že je lepší dorpit to ať mě okrádají nebo zatýkají, protože jinak dostanu ban a počas si začnu uvědomovat že kdybych to rpil měl bych vyděláno vše tak 40x znovu. Prosím Dzardyse o milost a unban, uznávám svojí chybu a omlouvám se za to. Minulá žádost byla nic moc to vím i já, psal jsem to na rychlo a moc jsem v unban nedoufal, ale zkusil jsem to :D, tahle žádost už by měla být o něco lepší a doufám, že Dzardyse přemluví k tomu, aby se nademnou slitoval a udělil mi unban. Toto je ode mně vše a budu doufam Přeji všem kteří to dočetli až sem krásný víkend a především krásný dejme tomu že už večer. Loučím se s vámi Ahoj, s Láskou váš Sombrero. (( S touhle žádostí jsem si dal práci i když to tak nevypadá PS: Budu rád za nějakej ten smajlík pod tímhle příspěvkem)) 

 

@Dzardys

 

2.5.2023 09:01

Tvá první perma to sice je, ale v historii máš závažné tresty. Uděláme to jednoduše, unban dostaneš, ale už zkrátka nesáhneš na ilegální RP a půjdeš tvořit něco hodnotného. Pokud u tebe uvidím zase nějaké "zastav, ruce!" apod., opravdu se spolu už nebudeme bavit. Není zvykem hráče takto omezovat, nicméně jsem přesvědčen, že u tebe by to stejně vedlo pouze k dalšímu permabanu. Ban ti zruším v průběhu odpoledne, event. o to požádám někoho z kolegů.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
130 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: StruX (130Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
StruX

130Kč dnes v 03:07

Michalekbroski

170Kč včera v 18:32

kocvin

200Kč včera v 18:03

Nejnovější uživatelé
Cafce

Registrován 30.4.2024

Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024