Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

II žiadosť o unban II Dzardys II


ratatujisk

Hráč

21
28.4.2023 21:46
Dobrý večer chcem popriať každému prijemné čítanie mojej žiadosti, hlavne Dzardysovi. 

1. Ako to bolo: Okrádali sme a následne sme si dali menšiu prestávku na hornej benzíne v Audi A8 a Raptore. Ako nás PSA videlo tak sa po nás rozbehli, konkrétne po A8, ktorá ušla a následne po asi 1min-2min nám hlási Raptor: „zastavili ma PSA na dolnej benzínke“. Išli sme tam okolo konvoja PSA áut, keď sme sa ho spýtali na vysielačku, či ho budú prehľadávať tak odpovedal, že asi nie. Po asi 5 sekundách nám hlásil na vysielačku help (PSA chcelo, aby vystúpil mal pri sebe KAC PDW) na to sme sa rozbehli za ním, on začal utekať a následne sa spustilapaľba s Glockmi. V zápetí na to ako som počul pár výstrelov z Glocka tak som začal soliť s Heklerom (nevystrelil som ako 1. ). PSA zobrali pozornosť na nás, ale keďže sme boli 4 v aute a z toho 2 mali Heklere tak niektorý z nich aj dostali, tuším, že 2 a medzi nimi bola aj (Rebecca Fields). Hneď ako sme videli, že PSA nešli za ním tak sme sa spakovali (priorita bola oslobodiť ho). 

2. Čo si o tej akcii myslím: Dzardys má pravdu, dalo sa to tam uhrať aj inak. Mohli sme tam mieriť heklerom alebo čakať, či náhodou nezdrhne atď.. Možností bolo dosť. Paľbu som spustil len, pretože sa tam začalo kropiť. Priorita bola zachrániť našeho člena.
 
3. História+DM: Moja história nie je najlepšia a môžem si za to sám. No rád by som sa vrátil k super komunite a k RP na SkimoRP. Myslím si, že som sa polepšil a moje RP sa tiež posunulo na vyšší level, ale stále tam je priestor na zlepšienie. Chcem sa hlavne ospravedlniť Dzardysovi a A-teamu, ktorý museli strácať čas rieším reportov na mňa, pretože som porušil pravidlo. Chcem sa taktiež ospravedlniť aj hráčom, ktorým som pokazil zážitok z RP. Určite by som chcel RPiť tak, ako sa má a neporušovať pravidlá. Veď to RP je zábavnejšie a krásnejšie, keď sa neporušujú pravidlá. + Súhlasím s podmienkami Dzardysa a to sú: Nebudem RPiť už nelegál, nechám sa zaučiť a dúfam, že pochopíš Dzardys, že si nechcem mazať postavy.   
Logy: https://leosight.cz/logs/QiqQNMG8AA/9dbd376a39c0 
Video:https://youtu.be/stcsbnZ8Zts 
Vyjadrenie k videu: Pravda že som nemusel kropiť hneď Rebeccu Fields..
 
 
 
 
2.5.2023 09:04

Ban ti mohu zrušit, vesměs je to tvůj první permaban (což se divím, protože máš v historii 27 trestů). Každopádně už nebudeš RPit ilegál, stejně jako u kolegy, kterému jsem odpovídal teď na žádost, půjdeš tvořit něco hodnotného. Jakmile tě uvidím se zbraní nebo šátkem a vestou, věř tomu, že tě budu velice rád sledovat. Nemyslím si, že to někomu z nás za to stojí, a budeme radši, když se tedy budeš věnovat například RP nějaké záchranné složky. V průběhu odpoledne ti ban zruším, event. poprosím někoho z kolegů.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
130 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: StruX (130Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
StruX

130Kč dnes v 03:07

Michalekbroski

170Kč včera v 18:32

kocvin

200Kč včera v 18:03

Nejnovější uživatelé
Cafce

Registrován 30.4.2024

Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024