Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


cilli

Hráč

2
30.4.2023 17:21, naposledy upraveno 30.4.2023 17:21 uživatelem cilli

Zdravím, dostal jsem ban údajně za provokování policisty.

Jel jsem kolem a viděl jsem, že se něco děje, nenapadlo mě ani, že se jedná o PSA (černá audina), vrátil jsem se, sundal šátek, stáhl okna a došlo mi, že to je PSA , které zastavilo auto , stál jsem tam asi 5 sekund a odjel zpátky, kde jsem měl namířeno. Nechápu, co to bylo za provokaci, protože jsem vůbec nic neudělal :D

 

Ban mi dal Magovec, napsal jsem mu za dis prostě proč, když jsem nic neudělal, ale ani mi 

neodpověděl a prostě si mě asi zablokoval xd

30.4.2023 17:25

Zdravím tě,

jak jsi již správně vydedukoval, tak ano, blokl jsem si tě. Nebudu si v mých zprávách na Discordu číst to, jak chceš unban. Na to slouží právě tato sekce a já jsem rád, že tě to napadlo. 

Přejdeme k banu. Ano, přijel jsi k autu a venku stála policistka. Ne, ty jsi jen nezastavil a sundal šátek. Ty jsi na místě protočil právě těch 5s kola a pak jsi ujel. Nedokážu si vybavit podobnou situaci ani ve špatném filmu. Provokace to jednoznačně byla. Zamítám.

S přáním pěkného dne a míru na duši,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~19