Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-568] ZSP - Výmaz trestních rejstříků podatelů


1.5.2023 16:07

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 1. 5. 2023 byl vydán následující rozsudek:

Soudce pověřený ZSP ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů: Mikuláš Bílek, Ondřej Ohthero, Francis ElMuertos, Gonzalo La Emilio, Tyzee Flatcher, Matthew Hartmann, Marco Morcetti rozhodl následovně:

I. Podateli Mikuláš Bílek vyhověno nebude, jelikož jeho rejstřík je velmi obsáhlý a dluží aktuálně státu San Andreas částku 1 342 000 Kč na pokutách, což zcela očividně vypovídá o tom, že se podatel nepolepšil.

II. Podateli Ondřej Ohthero vyhověno nebude, jelikož jeho nejnovější záznam je 4 dny starý, což zcela očividně vypovídá o tom, že se podatel nepolepšil.

III. Podateli Francis ElMuertos vyhověno nebude, jelikož jeho rejstřík je příliš obsáhlý a obsahuje příliš závažné činy na to, abychom za tuto nepříliš dlouhou dobu uznali zlepšení bez doporučení Policie San Andreas.

IV. Podateli Gonzalo La Emilio vyhověno nebude, jelikož jeho rejstřík je příliš obsáhlý a obsahuje příliš závažné činy na to, abychom za tuto nepříliš dlouhou dobu uznali zlepšení bez doporučení Policie San Andreas.

V. Podateli Tyzee Flatcher vyhověno nebude, jelikož jeho rejstřík je příliš obsáhlý a obsahuje příliš závažné činy na to, abychom za tuto nepříliš dlouhou dobu uznali zlepšení bez doporučení Policie San Andreas.

VI. Podateli Matthew Hartmann vyhověno nebude, jelikož všechny jeho záznamy v trestním rejstříku se týkají činů neuvedených v zákoně č. 14/2020, tudíž tyto záznamy může dle §4 zákona č. 20/2021 (o rejstříku trestů) vymazat pouze Policie San Andreas a to způsobem stanoveným vnitřním předpisem policie.

VII. Podateli Marco Morcetti vyhověno nebude, jelikož jeho nejnovější záznam je 2 dny starý, což zcela očividně vypovídá o tom, že se podatel nepolepšil.

 

Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, má podatel právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení. Taktéž Policie San Andreas má právo podat odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení.

 

(( Rozsudek byl IC doručen do poštovní schránky v obálce s červeným pruhem @eplik @Hwery @marekvoe @magovec @Radekfil @Markuus @neznamy#6016 ))


Cornell

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024