Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban od Adela_roggers nebo alespoň vysvetleni.


alesheeek

Hráč

3
3.5.2023 19:26

Zdravím… tohle je vec kteracme opravdu zajima a prijde mi nemístná. Dostal jsem ban za powergaming a opravdu si nejsem vědomy toho ze bych něco takoveho udělal. Ať už se mohu obhájit napriklad logami nebo tak… Hrál jsem skimo, dělal jsem tam své ic povinnosti ale ze bych nekde metoval? To je opravdu blbost.

Shade

Hráč

49
3.5.2023 19:35

Ahoj..Hele tvá žádost je velice zajimavá a mám chuť se ti k ní vyjádřit. Dostal si ban za PowerGaming..Přesněji to jde vidět zde.
Poté si ale ve tvé žádosti zmínil že si nikde nemetoval. Jasně, poplést se může kde kdo. Jen bych ti rád doporučil to, aby sis pročetl pravidla na serveru či pokud si nějak nový, tak určitě zažádal o zaučení. Jelikož jde vidět, že pravidla moc nezvládáš. Já se tě ve hře klidně ujmu a rád tě zaučím zda bude potřeba. Ale samozřejmě že se ti zde určitě SovietDog vyjádří. Avšak pokud si stále myslíš, že tvůj ban padl "neprávem" Tak to kdykoliv zde můžeš doložit logem či videem z nějaké akce, podle které si myslíš že si dostal ban. Zkus si tedy přečíst pravidla a vyčkej si na vyjádření od samotného SovietDoga. Ciao👳‍♂️🐱‍👤

3.5.2023 19:45

Dostal se ke mě screen jak jsi tlačil vozidlo z dálnice na krajnici. To jest powergaming nikoliv metagaming. To stačí asi jako vysvětlení a nevidím důvod na zkrácení. Takže žádost zamítám a prosím aby sis důkladně pročetl pravidla. 


Powered by LeoSight IFS
LT~32