Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Bezdůvodný


Vixik

Hráč

1
3.5.2023 19:47

Dobrý den, dnes když jsem erpilo z Fanelic6005 jsem obdržel bezdrátový Ban nejsme si vědomi o žádném porušení pravidel Ban byl udělen panem SovietDog. Děkuji za vyřešení 

Shade

Hráč

49
3.5.2023 20:02

Ahoj Vixíku. Koukám že skoro stejný problém co zde jiný člověk. Zkus rozepsat tvojí žádost o Unban a né to takhle odfláknout. Poté mě zarazilo i jedna taková věc..Bezdrátový ban. Nechápu co tím chtěl básník naznačit avšak ti zde pomohu a řeknu ti, za co si ten ban dostal.
Zde můžeš vidět že si ban dostal za NonRp Injuries. Přesněji si asi špatně či vůbec neerpil zranění nehody či něčeho co bylo v té RP Akci. Příště bych tedy zkusil Rpit zranění a dávat si na tyhle věci pozor. Všichni si stěžují že to jsou bany neprávem, avšak se v pozdější chvíly zjistí, že ten ban byl víc než oprávněný. Tímhle jsem chtěl vyjádřit svůj názor a hlavně ti pomoct v tom, aby ses příště více rozepsal. 😉

3.5.2023 20:08

Dostalo se ke mě video jak jste ty a tvojí přátele v BMW nabourali do jiného vozidla a později i do cedule. Jediný řidič zaRPil "bouchl se hlavou o volant" za což byl odměněn avšak u vás ostatních jsem si ničeho nevšiml. Takže ban je na místě. Zkrácení nečekej.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~32