Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

prosím o unban


jasnejWIN2

Hráč

3
3.5.2023 19:57, naposledy upraveno 3.5.2023 19:58 uživatelem jasnejWIN2

dostal jsem ban za odpojení z rp a za rp injuries, ale padla mi wifi, tímto žádám o unban dostal jsem ban s mým kámošem ve hře se jmenuje Dalibor Novák nickname jasnejWIN

Shade

Hráč

49
3.5.2023 19:59

Kdyby ses aspoň zkusil rozepsat a né to takhle odfláknout..Víš ono na tom dost záleží, jelikož když to napíšeš takhle, tak to nemá většinou žádnou váhu. Ale! Když se rozepíšeš a přidáš nějaké důkazy, proč vlastně si neporušil jisté pravidlo RPInjuries. Tak by si sám viděl, že by to bylo lepší a hezčí. Zkus na tom do příště zapracovat. Finální vyjádření ti sem hodí příslušný admin který ti ban udělil. Zatím Ciao🤗

jasnejWIN2

Hráč

3
3.5.2023 20:53

Obhajoba V 2.0

 

Dne 2.5.2023 mě a mému kámošovi byl udělen ban za Odpojení z RP a RP injuries.

Abych to vysvětlil - jel jsem s mým kámošem autobusem, vjel jsem do zatáčky a vybourali jsme se se sanitkou, převrátili jsme se a klouzali až někam k blueberry, poté vypadl proud v celé obci asi na 5 min a koplo nás to, po asi 7 minutách jsme se napojili a respawnuli jsme se v blueberry u obecního úřadu, vzali jsme si taxík a admin: puding nás portl k sobě, a jelikož oba nemáme moc dobrý počítač tak nám to padlo, a když jsme se chtěli napojit už jsme měli ban. 

 

P.S.: oba bydlíme ve stejné obci

Ban udělil: Puding

Nickname mě: jasnejWIN2 - jméno ve hře Marek Kazda

nickname kámoše jasnejWIN - jméno ve hře Dalibor Novák

jan38

Hráč

41
3.5.2023 21:12, naposledy upraveno 3.5.2023 21:14 uživatelem jan38

Ujasnime si to byl jsem u toho. Byli jste v autobuse v plne rychlosti jste nabourali do sanitky. Převrátili jste tim autobus na bok potom co jsme zjistili ze tam v buse nebyl nikdo. Byl podán report s dodaným videem. Následně vás puding portnul na místo byli jste v taxiku bez rp. Je divné že vam hra padla přímo v dome kdy puding napsala tak co kluci. Odpojeni z rp akce a non rp injuries za DN se sanitkou.

 

Možná to nepochopite ale tak už mě znate.

 

Unban jste si podali 24hodin po udělení banu to nešla elektřina 24 hodin?


Powered by LeoSight IFS
LT~39