Žiadosť o unban
Kdo: Ja Fannelic6005
Kedy sa daná vec stala: 5.5.2023
Ban od koho: SovietDog
Dôvod: non rp driving, nonrp injur.
O čo Žiadam: skrátenie banu Prečo žiadam o skrátenie banu: ((Napíšem to v odrážkach))
1. Kedže to bola autonehoda tak to nemohlo byt non rp drving kedze som sa skotúlal s tej cesty a za to som nemohol
2. Non rp injureas to nemohlo byť kedže injur boli zaerpené ale zle.
3. Preto žiadam o skrátenie a zmenenie dôvodu banu na neadekvátne rp injures/ zle zaerpené
4. Nevidím dôvod prečo by sa to nemalo zmeniť a skrátiť kedže som sa nedopustil porušenia pravidiel non rp driving a non rp injureas.
Kedy sa daná vec stala: 22:00
Ďakujem hocikomu kdo si to číta a aj pánovi z AT.
Chcem niečo dodať:
-ak sa zmení dôvod 48h mi príde prehnané.
- konečne 1 schopná a dobrá žiadosť.
Žiadam o riešenie @Dzardys
o 22:00 bude prestne 24 hod od udelenia trestu. Myslím si ze som bol potrestaný dosť
Žiadosť o unban
Kdo: Ja Fannelic6005
Kedy sa daná vec stala: 5.5.2023
Ban od koho: SovietDog
Dôvod: non rp driving, nonrp injur.
O čo Žiadam: skrátenie banu Prečo žiadam o skrátenie banu: ((Napíšem to v odrážkach))
1. Kedže to bola autonehoda tak to nemohlo byt non rp drving kedze som sa skotúlal s tej cesty a za to som nemohol
2. Non rp injureas to nemohlo byť kedže injur boli zaerpené ale zle.
3. Preto žiadam o skrátenie a zmenenie dôvodu banu na neadekvátne rp injures/ zle zaerpené
4. Nevidím dôvod prečo by sa to nemalo zmeniť a skrátiť kedže som sa nedopustil porušenia pravidiel non rp driving a non rp injureas.
Kedy sa daná vec stala: 22:00
Ďakujem hocikomu kdo si to číta a aj pánovi z AT.
Chcem niečo dodať:
-ak sa zmení dôvod 48h mi príde prehnané.
- konečne 1 schopná a dobrá žiadosť.
Žiadam o riešenie [user:3773]
o 22:00 bude prestne 24 hod od udelenia trestu. Myslím si ze som bol potrestaný dosť