Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB


Wexik

Hráč

29
6.5.2023 19:09

Zdravím, před pár minutami mi byl udělen ban za TrashRP na dvě hodiny a to z toho důvodu že jsem si dovolil RPit že mě radar nemohl rozpoznat kvůli tmavým oknům na vozidle. Rád bych poukázal na fakt že radar odeslal policii oznámení na základě toho že nemohl rozpoznat řidiče za volantem a toho radar přestává rozpoznávat právě v momentě co si řidič na vozidlo nechá ''nainstalovat tint''. No a vzhledem k tomu že já na vozidle tint mám tak jsem si dovolil RPit to co je zde dané scriptem. Což byla očividně chyba se kterou já bohužel nesouhlasím a rád bych tedy věděl proč zde nemohu rpit věci tak jak jsou nastavené scriptově. Na závěr si dovolím ještě podotknout že předtím než jsem toto zarpit jsem se byl zeptat GA a vyšší hodnosti zda je toto RP v pořádku. Od těchto hodností mi bylo řečeno že je to zcela v pořádku a že se jedná čistě o IC věc.

@Phobios

6.5.2023 19:19

Ahoj,

Tak ti to napíšu i zde, stejně jako v soukromých zprávách na discordu.

Na vozidla si můžeš skutečně dát i tint na čelní sklo ovšem na čelním skle nemůžeš mít stejné % průpustnosti světla jako na zadní části vozidla.

Obracíš se na to, že je to takto dělané scriptem, ovšem script ti neříká jaké % tintu je na vozidle naneseno. A pokud máš na čelním skle větší procento průpustnosti světla, neměl by jsi vidět ven a měl by jsi minimálně zhoršený výhled z vozu. Tím by se ovlivnil faktor vidění z vozidla. Absenci v této ve scriptu můžeme nahradit tím, že si tuto věc napíšeme do /ed vozidla tato věc není povinná. Pokud tedy chceš hrát na script tintu, z vozidla by jsi tedy neviděl a tímto by jsi se dopouštěl powergamingu a né jen ty ale i spousty dalších hráčů.

PS: Tvojí zprávu ohledně toho, že pokud ti zamítnu žádost o unban, tak si podáš stížnost mám brát jako výhrůžku k tomu abych ti ten ban udělil či jak tuto zprávu mám brát? Budu rád za vysvětlení. A nejsem jediný komu tato zpráva zní jakožto výhrůžka.

Žádost ti zamítnu, kdyby šlo o ban na více jak dvě hodiny, pochopím to ale za dvě hodiny stihneš udělat X věci ale tohle rozhodnutí jak se svým časem naložíš je již na tobě.

Já ti tímto přeji hezký zbytek dne.

 

Wexik

Hráč

29
6.5.2023 19:23, naposledy upraveno 6.5.2023 19:25 uživatelem Wexik

Zprávu o tom že na tebe bude podána stížnost ber jako informaci že o že na tebe bude podána stížnost, nikoliv jako výhružku. Pro příště budu očekávat ban za to že jsem při vykrádaní banky použil termální vrtačku a to jen z toho důvodu že je tomu tak dáno scriptem. Téma můžeš uzavřít a já ti tímto děkuji za tvůj čas.


Powered by LeoSight IFS
LT~63

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
0 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Kdo je online?
Michalekbroski

170Kč včera v 18:32

kocvin

200Kč včera v 18:03

Dominickillhead

20Kč včera v 14:40

Nejnovější uživatelé
Cafce

Registrován 30.4.2024

Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024