Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban @Sovietdog


macaczE

Hráč

9
7.5.2023 10:11, naposledy upraveno 11.5.2023 18:15 uživatelem macaczE

           Proč jsem dostal permanentní ban 

Permanentní ban jsem dostal dne 10.4.2022 (tedy více jak rok).  V ten den jsem dostal ban na 50 hodin (nevím co se stalo).

Za pár hodin co mi měl ban skončit mi přišel jako geniální nápad napsat @Samik na discord do pm "pls samyku dej my anban a ja ti dam 5000káčé" (nebo tak nějak, o ten Discord účet přes který jsem mu psal jsem ztratil).

Absolutně nechápu proč jsem to udělal, nevím jestli mi to přišlo vtipný nebo tak nějak, ale vím (což jde aji poznat) že jsem to myslel ze 100% ironie a vážně jsem neměl v plánu nikoho podplácet. (Tolik peněz ani nemám).

      Omluva

Omlouvám se všem hráčům, kterým jsem pokazil RP akci či podobně a také adminům se kterými jsem řešil reporty na mojí osobu ( a že jich bylo ) a přísahám, že už se takové věci budu snažit minimalizovat.

                                                                     Důvod proč chci stále na skimo

Na skimo bych se chtěl vrátit kvůli vzpomínkám, které jsem za cca 2 roky mého hraní na skimu nasbíral.

Také bych se chtěl podívat, co se tam za ten rok událo jaké nové updaty vyšli atd. Také bych si znovu chtěl zahrát s kamarády.

                                                                Proč si myslím, že bych měl dostat unban 

Myslím si, že rok na nápravu z Perma banu je dosti dlouhá doba. Během této doby jsem si začal více uvědomovat věci, a jaké můžou mít následky. Určitě bych nechtěl RPit nelegálku kvůli které mám tak ½ banů. Začal jsem se mnohem lépe chovat než doposud a taky jsem nabral mnohem více rozumu. Myslím si (jak jsi sám někde pod unban formulářem psal) že si každý zaslouží druhou šanci i přes to, že u mě to může být hodně na rozváženou přesto bych byl rád kdyby jsi mi aspoň po tom roce vyhověl. Je mi jasné, že kdybych dostal unban tak budu pod neustálým dozorem a každá moje menší chyba by mohla znamenat znova permu.To všechno co jsem teď napsal by se dalo dokázat jenom tak, že by jsi mi tu poslední šanci dal. Jinak ti bohužel moje zlepšení chování nemám nijak dokázat... Vždycky jsem si dal se žádostí záležet a nikdy jsem ji neodflákl. Vždycky jsem si dával minimálně od žádostí 1-3 měsíce rozestup, aby ses mohl pořádně rozhodnout. Doufám, že teď už mi tu šanci dáš a já ty mohl dokázat, že to co ti ten rok píšu jsem myslel opravdu vážně.

 Ponaučení

Nedělat si ze všeho srandu, pořádně rpit i tu největší maličkost, neprovokovat a nechovat se, tak jak jsem se choval do teď.

Co bych chtěl dělat, kdybych dostal unban

V první řadě bych rozhodně smazal Evžena Dobráka, kterého tak 90% serveru nemá rádo a začal odznova s úplně novou postavou. Snažil bych se co nejvíce vyhýbat Ilegálním věcem. Snažil bych se být pro server prospěšný. Snažil bych se pořádat nějaké akce / založit firmu. 

 

Doufám, že jsem tě touto žádosti konečně přesvědčil. Byl bych neskutečně rád, kdyby jsi mi po tom roce snažení o unban vyhověl a ostatním mohu slíbit že se budu snažit aby semnou byly co nejmenší problémy :). Předem děkuju za každou odpověď, ale doufám v tu nejlepší.

 

youker

Hráč

5
7.5.2023 10:54

Ja si myslím, že pekne spísané

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
13.5.2023 04:32

Omlouvám se že odpovědět na tuto žádost celkem trvalo. Nic méně, tě opět zklamu. Máš 33 banu a to je hodně.  Podle mě jsi měl dost možnosti si říct, že je něco špatně a zlepšit to. Ale vůbec se tak nestalo a konec jsi završil pokusem o podplacení. To sis vůbec nepomohl. Takže bohužel tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024