Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[53/2023] Rozhodnutie Kongresu o vyhlásení výberového konania na pozíciu majora HZS SA


zeldinko

Hráč

45
7.5.2023 21:04, naposledy upraveno 7.5.2023 21:05 uživatelem zeldinko

KONGRES SAN ANDREAS


Rozhodnutie Kongresu o vyhlásení výberového konania na pozíciu majora HZS SA

ze dne 7.5.2023


Kongres San Andreas sa dňa 3.5.2023 zaoberal interným podnetom vo veci nedovoleného dosadenia Frederika Benetta a Orlanda Andersona ako majorov HZS, v ktorom rozhodol následovne:

I. Aj keď Frederik Benett a Orlando Anderson de facto pôsobili vo funkcii majora HZS SA, žiadny z orgánov oprávnených na vymenovanie do funkcie majora podľa §6 zákona č. 70/2021 o hasičskom záchrannom zbore ani jednu z vyššie uvedených osôb nikdy do funkcie nevymenoval, čo podporuje aj fakt, že o ich vymenovaní neexistuje ani žiadne verejné rozhodnutie ani iný dokument, ktorý by tvrdil opak.

II. Vyhlasuje sa výberové konanie na pozíciu majora HZS SA počínajúc dňom právoplatného uverejnenia tohto rozhodnutia, s termínom ukončenia dňa 12.5.2023, uchádzač o pozíciu majora musí spĺňať požiadavky uvedené nižšie.

III. Do doby ukončenia výberového konania a vymenovania nového majora bude pre zachovanie plynulého chodu HZS SA dočasne viesť Orlando Anderson, ktorý bude navrátený na jeho pôvodnú hodnosť, ktorú zastával pred prevzatím hasičského zboru a zároveň je počas tejto doby povinný konzultovať všetky zmeny, ktoré by mohli výraznejšie ovplyvniť chod HZS SA s dôstojníckym zborom.


Požiadavky:

  • Absolútna trestná bezúhonnosť,
  • Vek 21 rokov a viac,
  • Prax v hasičskom záchrannom zbore,
  • Minimálne stredoškolské vzdelanie ukončené maturitnou skúškou,
  • Aktívny, komunikatívny a zodpovedný prístup,
  • Vodičský preukaz skupiny B a C.

Prihláška musí obsahovať:

  • Štrukturovaný alebo rozprávací(beletrizovaný) životopis.

Prihláška môže obsahovať:

  • Motivačný list.

laceyabysss

Hráč

36
7.5.2023 22:36, naposledy upraveno 7.5.2023 23:42 uživatelem laceyabysss

Jméno, příjmení a tituly: Mgr. Orlando Anderson 

Datum narození: 19.8.1999

Místo narození: Los Santos

Bydliště: Mullholand 2296

Kontakt: 407-413

                orlando.anderson@post.ic

Nejvyšší dosažené vzdělání:

- Vysokoškolské vzdělání v oboru práv ukončeno s dosažením magisterského titulu - Yale Law University.

 

Pracovní zkušenosti: 

Policie San Andreas (2021-2022 - nadpraporčík.)

Wako Production - (2022 - 2023 - Investor.) 

Hasičský Záchranný Sbor - (2022 - dosud.)

 

Vlastněné licence a kurzy:

Řidičský průkaz typu A,B,C, lodní licence

Kurz Horské služby a Potápěčský kurz, všechny potřebné kurzy k práci u HZS, včetně BLS kurzu.

Kurz ZOP a všechny kurzy potřebné k práci u PSA.

 

 

Jazyky: 

Angličtina - plynule mluvený a psaný projev

Čeština - plynule mluvený a psaný projev


Motivační dopis

Vážení kongresmani, vážení občané.

dovolte, abych se tímto dopisem krátce představil a seznámil vás s důvody, proč jsem se rozhodl ucházet o pozici majora Hasičského Záchranného Sboru. 

Již od svých dětských let jsem snil o tom, že se stanu někým, kdo koná dobro. Fascinuje mě ta neuvěřitelná odvaha a statečnost, kterou tito hrdinové prokazují při záchraně životů a majetku. Chci dělat něco, co má smysl a co pomáhá lidem. Mám pevné nervy a nikdy se nevzdávám, i když situace vypadá beznadějně. Věřím, že bych byl skvělým přírůstkem na této pozici a že budu moci být součástí něčeho tak pozitivního. Rád bych využil svých schopností a zkušeností k tomu, abych pomohl zachránit co nejvíce životů a bojoval proti ohni. Celý můj život stojím na straně dobra. Za mé dosavadní působení v HZS jsem sepsal hromadu výukových materiálů, které se využívají dodnes. Dobrým příkladem mohou být výukové materiály pro kurzy Horské Služby, dále materiály pro kurz Vyšetřovatelů příčiny požárů a Potápěčské jednotky, taktéž jsem se podílel na lektorství týkajících se již zmíněných kurzů, rukama mi prošlo nespočet dobrých a pracovitých členů sboru, kteří zachraňují životy a majetek dodnes. Jsem člověk, který je vstřícný a spravedlivý vůči všem. Nerad dělám rozdíly mezi lidmi a oceňuji pracovitost, dobrou komunikaci a pohodlnost. Komunikace je základní věc, kterou musí každý člověk na takové pozici ovládat. Naslouchám druhým a jejich návrhy se snažím automaticky realizovat. Ve volném čase se zabývám sportováním a cestováním. 

S přáním hezkého dne, 

Anderson.

Kubby

Hráč

58
8.5.2023 13:24

Curriculum vitæ (CV)

Jméno: Mgr. Johny Heavy

Datum narození: 22.3.1975

Občanství: San Andreas

Místo narození: Los Santos, San Andreas

Místo trvalého pobytu: Blueberry 12-V, Red County

Kontakt:
Tel. číslo: 848-033
Post: johny.heavy@post.ic

Vzdělání:
Základní škola - Los Santos
Stav studia: Ukončený

Střední Škola - Bezpečnostně právní akademie - Las Venturas
Stav studia: Ukončený

Vysoká škola - Právnická fakulta (Mgr.) - San Fierro 
Stav studia: Ukončený

Kurzy: Kurz First Respondera od EMS, NOV a ZOP HZS.
Nadále všechny kurzy potřebné k výkonu služby, či požadovaného od vedení PSA či divizí ve kterých jsem působil.

Licence: Řidičské oprávnění skupiny A, B a C, lodní licence. Zbrojní průkaz prvního a druhého stupně. Pilotní průkaz AGC, ART, ROT, Typerating - Sparrow, Maverick, News Chopper a Police Maverick.

Pracovní zkušenosti:
Policie San Andreas - Hlídková služba (1999-2004)
Policie San Andreas - Kriminální služba - Kriminalistický technik (2004-2011)
Policie San Andreas - S.W.A.T. - Řadový člen (2011-2012)
Vláda San Andreas - Člen Notářské komory (2012-2015)
Policie San Andreas - S.W.A.T. - Psovod K-9 (2012-2019)
Policie San Andreas - Nadporučík, velitel sekce Interního vyšetřování a Vztahů s veřejnosti, správce Centrálního Registru Zbraní (2019-2020)
Zdravotnická Záchranná Služba - Inspektor provozu, pilot LZS (2020-2021)
Hasičský Záchranný Sbor - Kapitán - Instruktor NOV, ZOP a VPP (2020-2021)
Policie San Andreas - Poručík - Kriminální služba (2021-2022)
Vrchní Soud San Andreas - Inspektor (2020-doteď)
Policie San Andreas - Hlídková služba (2023-doteď)

Jazyky:
Čeština - Rodilý mluvčí
Japonština - Plynule mluvená, psaná bez problémů

Dovednosti: Vedoucí schopnosti na úrovni velitele zásahu, či velitele divize, schopnost efektivně komunikovat, řešit problémy a práce s počítačem na uživatelské úrovni.


Motivační dopis:

Vážení kongresmani,

s velkým nadšením Vám píšu tento motivační dopis jako součást mé přihlášky do výběrového řízení na pozici majora v Hasičském Záchranném Sboru. Jsem si plně vědom významu této pozice a zároveň i náročnosti, která s sebou nese. Proto bych rád sdílel s Vámi svou motivaci, zkušenosti a schopnosti, které mě vedou k tomu, abych se stal úspěšným kandidátem na tuto pozici.

Mým cílem je být přínosem pro Hasičský Záchranný Sbor a pro veřejnost, které sloužíme. V roce 2020 až 2021 jsem pracoval jako kapitán HZS, instruktor NOV, ZOP a vyšetřovatel příčin požárů, a tuto práci jsem se naučil brát s velkou vážností a zodpovědností. Práce v hasičském sboru mě naplňuje a dává mi smysl pro poslání, protože vím, že pomáhám ochraňovat životy a majetek našich spoluobčanů. Je to náročná práce, ale vím, že s ní přicházejí velké výzvy a příležitosti k růstu a vývoji. Během mého působení jako kapitán HZS jsem získal mnoho zkušeností, které bych rád přenesl na pozici majora. Měl jsem možnost vést tým hasičů a zvládat náročné situace, jako jsou požáry, havárie, nebo přírodní katastrofy. V této pozici jsem si vytvořil pevné vztahy s ostatními hasiči. Tyto zkušenosti s vedením a rozvojem týmu se mi ukázaly jako velmi užitečné a rád bych je dále rozvíjel v rámci pozice majora.

Jako instruktor NOV a ZOP jsem měl příležitost školit ostatní hasiče a připravovat je na různé situace. Tento proces mě velmi bavil a byl jsem rád, že jsem mohl předávat své znalosti a zkušenosti dalším hasičům. Díky tomu jsem se naučil být trpělivý, přemýšlet kreativně a vždycky se snažit najít nejlepší řešení. Díky mému vzdělání a praxi jsem se naučil přesnému a systematickému způsobu práce, což se ukázalo jako velmi užitečné při vyšetřování příčin požárů.

Jako nadporučík u policie jsem také získal zkušenosti s vedením týmu a řízením složitých situací. Tento poznatek mi pomohl být ještě lepším vůdcem a vést své týmy s cílem dosáhnout úspěšného výsledku. Kromě toho jsem se naučil efektivně komunikovat s různými lidmi a reagovat na nečekané situace s chladnou hlavou. Mé schopnosti zahrnují také vynikající komunikační schopnosti, což je klíčové pro úspěšné vedení týmu a komunikaci s veřejností a ostatními zúčastněnými stranami při řešení mimořádných událostí. Jsem také velmi organizačně zdatný, což mi umožňuje plánovat a řídit akce efektivně a efektivně koordinovat činnosti týmu.

Věřím, že má motivace, zkušenosti a schopnosti jsou vhodné pro pozici majora v Hasičském Záchranném Sboru. Jsem připraven se zapojit do výzvy a ukázat, že jsem schopen nést zodpovědnost, řešit problémy a vést tým s cílem dosáhnout nejlepších výsledků. Chci se stát důležitou součástí týmu HZS a přinášet pozitivní změny, které pomohou ochránit naše spoluobčany a majetek. Tato práce je pro mě nejen prací, ale především posláním a já jsem připraven na to, aby jsem ho plnil s maximálním nasazením a odhodláním.

Děkuji Vám za poskytnutí této příležitosti k představení mé motivace a schopností.

 

S pozdravem a přáním pěkného dne, 

Johny Heavy

CrazyHasic

Hráč

1
8.5.2023 15:17

Životopis

Jmenuji se Pavel Cápek a mám 37 let. Po ukončení střední školy jsem se rozhodl vstoupit do Hasičského záchranného sboru, kde jsem postupoval po kariérním žebříčku až na pozici kapitána v Královéhradeckém kraji. Během svého působení jsem se aktivně zapojoval do výjezdů a zásahů, které byly náročné jak z hlediska technického vybavení, tak zejména z hlediska lidského faktoru. Mám zkušenosti s koordinací týmů, s vedením a školením nováčků, s krizovým řízením a s jednáním s veřejností.


Motivační dopis

Vážená poroto,

rád bych Vám poděkoval za příležitost ucházet se o pozici Majora hasičského záchranného sboru. Má kariéra v Hasičském záchranném sboru mě naučila, že každý den je jiný a že se musím rychle přizpůsobit novým situacím. Mým cílem je poskytnout lidem bezpečí a pomoc v krizových situacích. Jsem přesvědčen, že mé zkušenosti s koordinací a řízením týmů mi umožní efektivně řídit celou jednotku a vést ji k maximálnímu úspěchu.

Jsem ochoten pracovat v týmu a sdílet své zkušenosti s ostatními. Mým cílem je neustále se zlepšovat a učit se nové věci, abych mohl plnit své povinnosti co nejlépe. Myslím si, že jsem schopen přinést hodnotu a přínos vaší organizaci a že bych byl skvělým příspěvkem do vašeho týmu. Rád bych se podílel na vašich projektech a pomáhal lidem v nouzi.

Děkuji vám za váš čas a vážím si této příležitosti.

S pozdravem,

Pavel Cápek

 

Wexik

Hráč

29
10.5.2023 03:59

Výběrové řízení na pozici majora Hasičského Záchranného Sboru San Andreas


Odesílatel: Weximilian Alexei

Adresát: San Andreas - San Fierro, City Hall - sídlo kongresu

Jméno: Weximilian

Příjmení: Alexei

Datum narození: 12.11.1998

Místo narození: Petrohrad - Rusko

Občanství: San Andreas

Trvalé Bydliště: Fort Carson 490/1383

Kontaktní údaje:

tel. číslo - 600600

e-mail - weximilian.alexei@post.ic

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vyšší odborné vzdělání v oboru autotronik

Dosavadní pracovní zkušenosti:

Corrnet Group a.s. - vedoucí mateřské a dceřiných společností (2022 - dodnes)

Zdravotnická Záchranná služba - pilot (2022 - 2023)

Hasičský Záchranný Sbor - vedoucí pozice (2022 - dodnes)

Podnikatel v oboru kinematografie (2023 - dodnes)

Jazykové znalosti:

Ruština - C2

Čeština - C2

Španělština - B1

Licence:

Řidičský průkaz skupiny A

Řidičský průkaz skupiny B

Řidiřský průkaz skupiny C

Lodní licence

Letecký průkaz ARC, AGC, ROT


Dovednosti: Schopná vůdčí osobnost na profesionální úrovni, dobré a rážné komunikační schopnosti.


Motivační dopis:

Vážení kongresmani,

tímto motivačním dopisem bych vás rád přesvědčil o mých zkušenostech jakožto profesionálně působícího člena sboru na vedoucí pozici který se své práci věnuje srdcem i duší. Své působení ve sboru jsem započal v roce 2022 a za tak poměrně krátkou dobu mám za sebou již stovky výjezdů a desítky hodin strávených ve službě v nepřetržité pohotovosti. Ve sboru aktuálně působím na pozici kapitána jehož pracovní náplní je plné zastoupení majora za jeho nepřítomnosti což občas vyžaduje spoustu mého osobního a volného času který jsem ochotný a schopný tomu věnovat. Plně pod sebou ve sboru vedu několik nepostradatelných odvětví mezi které spadá např. akademie či personální ve kterých se člověk dostává do kontaktu se všemi členy sboru. Práce na takové pozici, v takovém prostředí a v takovémto nasazení vám den co den přináší do života nové lidi, překážky a velkou škálu nových zkušeností a možností kam se dále rozrůstat a rozvíjet. V aktuální době mám ve sboru se všemi členy dobré a příjemné vztahy což je pro fungování sboru velice důležité a již dlouhodobě fungujeme jako jedva velká rodina. Závěrem si ještě dovolím podotknout že bych se do budoucna ve sboru rád zabýval aktuálně již zapomenutým návrhem na zřízení letecké jednotky, zavedení již existující jednotky protipožární prevence do provozuschopného stavu a nadále bych rád sjednocoval vozový park do stejné a jednolité podoby.

Tímto bych ještě rád poděkoval kongresu za možnost přihlásit se do výběrového řízení a budu se těšit na případnou budoucí spolupráci.

S přáním hezkého dne,

 

zeldinko

Hráč

45
14.5.2023 21:14, naposledy upraveno 14.5.2023 21:15 uživatelem zeldinko

KONGRES SAN ANDREAS


Oznámenie Kongresu San Andreas

o výsledku výberového konania na pozíciu majora HZS SA


Vážení uchádzači,

ďakujeme za prejavený záujem v tomto výberovom konaní. Na základe výsledku hlasovania Kongresu pri vyhodnocovaní prihlášok bude do funkcie majora HZS SA s 8 súhlasmi vymenovaný Orlando Anderson.


 

 

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas

@laceyabysss @Kubby @CrazyHasic @Wexik


Powered by LeoSight IFS
LT~135

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024