Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN?


MirikosKekw

Hráč

3
9.5.2023 19:07

Dobrý den, dnes jsem zapl Skimo s tím že si vydělám zase nějaké penízky a bude to dobrý, ale přišla mi nemilá zpráva. Jsem zabanovaný na dva dny udájně kvuli metagamingu, nonrp injuries a non rp odtahovani vozidla. Začnu metagamingem, s borcem co jsem to auto odtahoval, jsem jsi v tu dobu nevolal, nepsal, maximálně přes IC chat, tak jaksi nechápu JAK bych mohl dostat za metagaming. Dálší je nonrp injuries, pokud vím tak jsem žádný naráz v té chvíli neměl, tudíž nebylo co rpit. A co to nonrp odtahování? Normálně jsme vše zaerpili, jak nandávání lana, tak odendáváni lana, vím  že se nám stala jedna kratochvíle při odendávání lana a tou byla že se mi auto buglo pod mapu, čouhal mi maličký kousek auta, tak jsem dal opět /glue aby se mi auto nebuglo, tak kamarád popojel pár metru dopředu aby jsme zjistili jestli se to auto nějak pohne nahoru. Nepohlo. Tak jsem vypl /glue a objevil jsem se tak 100-200m od kamaráda s tím že mě to tam spawnulo. Spawnul jsem se tam s tím že mi to ubralo nějake ty životy (asi kvůli fall damage) tak mě jel kamarád hledat a našel. Tak jsme odtáhli auto a dali na své místo do parkoviště. 

9.5.2023 19:39

Sledovala jsem vás od momentu co se vám odpojila Mia Fembrova. Ramovali jste se po mostě v LS s cruiserama tak dlouho, než oba vypověděli službu. Ty jsi tam potom ještě několikrát do jednoho z těch cruiserů uhodil pěstí. Tvůj kamarád, cloudy, který z toho odešel s permou, běžel na druhou stranu LS pro evo, přijel, tys nasedl, hodil jsi /glue a jeli jste bez jakéhokoli RP na benzínku auto opravit. Žádná IC komunikace.
Auto jste opravili, nechali ho na benzínce, sedli do eva a jeli pro druhé. Tam jsi do něj nasedl, hodil jsi /glue - opět bez RP a jakékoli další IC komunikace.
RPili jste sundávání z lana až v moment kdy jsem si k vám poblíže portla dalšího hráče a požádala ho aby kolem vás projel.
Co se týče toho, že jsi si údajně s cloudym nevolal..o tom bych se hádala. Protože s cloudym jsem si psala, a sám mi to potvrdil. Když už chceš lhát, bylo by fajn sjednotit si fakta s tím, koho se to také týkalo.
Prodlužuji ti ban za lhaní administrátorovi. Zamykám, další žádost si nepodávej a přečkej to.


Powered by LeoSight IFS
LT~41