Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vysvětlení banu a případné zkrácení.

10.5.2023 18:06

za co jsem obdržel ban:

Mé vyjádření k banu: No, abych to vysvětlil, jel jsem z Montgomery s mým kamarádem (který také obdržel ban)  do Dillimore, předemnou jelo PSA, já jsem nestihl dobrzdit a ťukl jsem mírně PSA vozidlo. Potom tam proběhla nějaká random diskuze mezi mnou a policistou, ten mi řekl, ať zastavím, tak jsem si řekl, že mu ujedu, začal jsem ujíždět, poté jsem špatně odbočil a on to do mě napálil, proběhly tam nějaké injuries, poté tam projel kamarád a narazil PSA auto, protože mi chtěl nahnat nějaký ten čas, akorát že to do něj narval trošku více, a on se převrátil. poté jsem ujel (s injurieskami ). Ihned jsem jel změnit SPZ vozidla. Poté mi šel kamarád prodat auto, které mi měl prodat, poté jsem zaparkoval K5 blazzera do garáže, a leavl jsem hru, jelikož po incidentu přešel nějaký ten čas, nepřišlo mi to jako velký problém to odpojit, jelikož jsem byl už dávno v mé garáži. 

(Na vyžádání administrátora jsem schopen dodat klip, kde jde vidět, že odjíždím od incidentu, dále jsem schopen poslat logy, kde jde vidět, že jsem dávno pryč od celé situace.)

Čeho chci tímto dosáhnout? : Chci zkrácení banu, jelikož jsem žádné pravidlo 15 neprovedl. 

10.5.2023 18:44

Ahoj, prosím tě, nevím o jakých injuries mluvíš. Video jsem viděl a nevidím důvod, proč bys měl hned ujíždět, když tě chce policista oprávněně zkontrolovat, po tom co ho napálíš. Ten náraz raptorem nejde ani komentovat, tam se sloučilo hned několik věcí, že řidič je nespíš kaskadér a má 10 životů. Vaše celkový RP injuries jde shrnout níže, nic víc jste ani nezahráli, navíc maskovaný B8 byl připoutaný.