Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Požadavek o zápis pozemku do katastru nemovitostí


10.5.2023 20:04

Podatel: Caroline Ravens

Věc: Požadavek o zápis pozemku do katastru nemovitostí


Odůvodnění: 

Vážený soude,
tímto podnětem bych chtěla, jakožto majitel společnosti Seven Roses - IČO: 411, jež bylo předmětem dědického řízení, požádat o zápis pozemku do vlastnictví společnosti již uvedené, do katastru nemovitostí.
Pozemek se nachází v East Beach, Los Santos a na vyznačeném místě, které přílohou níže zasílám, se nachází nemovitost "Bar Seven Roses" psaná na společnost již uvedenou, která je určená pro zákazníky a zaměstnance již uvedené společnosti. 

Děkuji předem za vyřízení mého požadavku,

S pozdravem,
Caroline Ravens


Záměr: Zápis v příloze označeného pozemku do vlastnictví PO Seven Roses - IČO: 411

Přílohy:

16.6.2023 17:56

Podatel: Caroline Ravens (( @Killer14 ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní Ravens,

omlouváme se za opožděné vyřešení Vašeho podnětu. Bohužel Vám musíme nevyhovět z důvodu, že vlastnictví nemovitosti Vás neopravňuje automaticky vlastnit pozemek celé budovy. Můžeme Vám však daný pozemek nacenit, takže pokud by jste měla zájem o nacenění daného pozemku, tak si prosím podejte nový podnět. Děkujeme za pochopení. 


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19