Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o pub


Kubikula

Hráč

7
10.5.2023 20:46, naposledy upraveno 13.5.2023 20:52 uživatelem Kubikula

Zdravím

Někdy na konci minulého roku mi byl udělen permaban za troll od @Puding, který mi byl udělený právem a uvědomuji si toho.. Vím, že jsem říkal v předchozí žádosti o tom, že jsem to udělal jen kvůli tomu že mě MTA přestávalo bavit a taky tomu tak bylo. Já osobně jsem si myslel, že už se na server Skimo nikdy nevrátím a přišlo mi to v ten moment jako taková zajímavá a z mého pohledu i zábavná forma opuštění serveru. Po tom čase s tímto banem, jsem si jaksi vzpomenul na tento server a jeho vymoženosti, které například na SA:MP serverech na žádných serverech neuvidím, a to mám se SA:MPem celkem dlouhý "vztah" a hrál jsem na vícero větších serverech, ne jen ty CZ/SK ale i zahraniční. Ale mám pocit že se z pohledu zábavy nic nevyrovná k tomuto roleplay serveru. Taktéž jsem si po té dlouhé době uvědomil, jaká to byla chyba, takovým způsobem opustit server.. Protože kdybych myslel i na to co se může stát v budoucnosti (například to že se MOŽNÁ budu chtít vrátit) tak by se toto celé nemuselo teď řešit a já jen zapnu server a pokračuju kde jsem skončil. A ano, chápu že jsem na to mohl myslet už předtím a je to celé moje vina. Vzpomenul jsem si na server hlavně kvůli kamarádovi, kterého jsem na server sám přivedl už někdy před rokem, možná rokem a půl a hraje tam do teď. Bylo by fajn kdybych měl znovu možnost hrát a i si s ním v případě zase zaerpit / zahrát. Moje minulá žádost byla moc krátká, tomu rozumím a je mi jasný že když někdo napíše pár slov a zažádá takto o unban, tak o ten unban nemá až takový zájem. Já jsem sice napsal krátkou žádost, ale o ten unban opravdu stojím a kdyby jsem ho náhodou dostal, snažil bych se znovu stejnou chybu jako předtím neučinit, to vám garantuju. Jestli by se jinak nedalo, klidně bych souhlasil i s unbanem na podmínku a jestli bych zase vyvedl něco "extrémního" tohoto typu jako naposled, opětovanému banu budu rozumět

Tímto žádám o unban a když se tak stane, slibuji že už si ban nenechám "darovat".                                                Děkuji za přečtení celé žádosti, v případě pozitivních odpovědí, unbanu. Každopádně přeji každému pěkný zbytek dne / večera, záleží kdy si to čtete. 

16.5.2023 20:45

Ahoj, vzhledem k dlouhé době která od banu uplynula a historii která nebyla zase tak moc velká jsem se rozhodla tohle schválit. Opovaž se dělat stejný nepořádek jako minule.


Powered by LeoSight IFS
LT~31