Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

údajný MetaBaiting

Prassat

Hráč

8
11.5.2023 15:18

Zdravím chci zde říct že ban za Metabaiting mám neoprávněně že ze Srandy napíšu do OOC Chatu odemkni nebo Bobby Blaze volá Benga (název skladby) tak mi přijde kravina abych za toto dostal ban na 24hod.

11.5.2023 15:28

Já tě zdravím, "chlapče".

Přesně takto jsi mi začal vypisovat v mých PMs, proto budu předpokládat, že se neurazíš, pakliže ani já nebudu chovat ani kapku respektu vůči tvé osobě.

Žádost je absolutně bez snahy se jakkoliv obhájit, pouze jsi zde vyzdvihnul tvého nějakého romského interpreta. Dobrá, dal jsem si tu práci a obětoval pár mozkových buněk researchem a došel jsem k tomu, že stejně tato fráze nikde v jeho textu není? Jak je tohle tím pádem možné, že jsi to psal pouze ze srandy? Dle mého úsudku jsi se metabaitingu opravdu dopustil, avšak jsi k tomu přidal referenci z nějaké skladby. Budiž ti odpuštěno na celkových 6 trestu.

Já tě zároveň v této odpovědi poprosím, abys nám nezpůsoboval úzkostné stavy vypisováním do PMs a choval se alespoň trošku tak, jak chceš aby s tebou zacházeli ostatní. 😊