Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o podmienečné prepustenie.


Poison

Hráč

17
12.5.2023 21:48

Podatel: Arlo Ortega

Věc: Žiadosť o podmienečné prepustenie.

Odůvodnění:

Vážený súd, chcel by som Vás požiadať o prepustenie z nápravného zariadenia Las Payasadas. Dôvodom tejto žiadosti je moje dobré chovanie v nápravnom zariadení a uvedomení si svojich skutkov. Môj odsedený trest k dnešnému dňu t.j. 12.05.2023 je 195dní (slovom stodeväťdesiatpäť). Priznávam si svoje chyby v mojej hroznej minulosti ale určite má byť na svete viac dobra, pre ktoré sme všetci tu. Myslím si, že môj trest je irelevantný voči mojej osobe, no v každom prípade nespochybňujem rozhodnutie súdu. Preto by som Vás chcel požiadať o amnestiu a milosť. Za odsedený čas som v nápravnom zariadení nespáchal ani jednu vec, pre ktorú by som Vás mohol presvedčiť o opaku môjho dobrého chovania. Snáď na to prihliadnete a udelíte mi druhú šancu na pekný život v ešte krajšom prostredí. Zároveň som si za tento čas veľmi spytoval svedomie pre moje skutky a vykonanú škodu, preto verím v to, že každý môže dostať druhú šancu.

Záměr: Podmienečné prepustenie z nápravného zariadenia Las Payasadas, s prípadným domácim väzením.

Přílohy: -

Ďakujem za odpoveď, s pozdravom

Ortega, Arlo.

22.5.2023 10:14

Adresát: Arlo Ortega
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Vaši žádost jsme přezkoumali a po konzultaci s Policií San Andreas a vedením DOCAR jsme se rozhodli Vaší žádosti nevyhovět. Odůvodnění hledejte v činech, jichž jste se v minulosti dopustil.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~37