Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

John Sandler

1 2 3 4



sandlerino

Hráč

39
13.7.2020 10:13

Šel jsem podle jiného inzerátu, než který poslal SedliX

Nevím proč bych měl být zakomplexovaný vůči tobě, když ani pořádně nevím kdo jsi a nikdy jsem s tebou nevedl žádnou konverzaci.

peto123

Hráč

2
13.7.2020 10:20

Milé 13 ročné deti, 

Keď už sa idete hrať na veľkých vyšetrovateľov tak to robte poriadne lebo to číslo je moje ako som už spomínal... Takže zase sa len dokázalo že Sandler išiel priamo po Rolandovi Brawnovi bez nejakých dôkazov že on to usporiadal. Takže buď sa vzdajte hodnosti policajta a choďte robiť smetiara alebo si robte svoju prácu poriadne. Touto cestou samozrejme žiadam o unban pre obidve osoby tj. Roland Brown a Pablo El Chapo keďže boli neoprávnene. A AT tím asi by mal pouvažovať na vyhodeni Sandlerina z dôvodu že prijal report ktorý bol smerovaný naňho a hneď ho zamietol. 

Lofanek

Hráč

31
13.7.2020 10:58

Ďalšie decká, ktoré neznesú IC následky? Ohhh goood.

RytmusKing

Hráč

1
13.7.2020 11:48, naposledy upraveno 13.7.2020 11:51 uživatelem RytmusKing

keď sa raz narodiš ako kokot, ostaneš nim do konca života... @Lofanek... tu nejde o IC vec.. ide o to že deti ktore maju 13 až 16 možno 17 rokov vedu server.. povedz mi ako to je možne? ako take decko može vedieť ake pravomoci ma taky policajt? ako može poznať zakony? vyhlašky? keďže to beriete neskutočne važne ako by to bol realny svet.. tak mi vysvetli ako take decko može vediet kedy može použiť tu vašu oblubenu frazu - v mene zakona- včera som mal pocit že to použije aj pri tom aby si hrač -v mene zakona- zaviazal šnurky na topanke.. chcel by som vidieť požiadavky na prijatie do AT.. a ešte si ho tu obhajujte... toto čo sa deje na tom servery za posledne dni je neskutočne.. bol nanho podany report za šikanu a bezdovodne zatknutie pokial viem.. ako je možne že si to sam prijal a sam zamietol? lebo sa mu to prave hodilo samozrejme..to je v poriadku hej? keď zacal pisat OOC tak panko si vypol chat pre tu oblast.. lebo vedel že robi totalnu pičovinu.. Tymto žiadam o prehodnotenie všetkych ludi v AT aby si s vami šef spravil poriadok.. a šefko.. keď si taky isty čurak.. mal by si odstupiť aj ty a prenechať to ludom ktori su dospeli a maju niečo v hlave 

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidel č.6 a č.7
13.7.2020 12:06, naposledy upraveno 13.7.2020 12:12 uživatelem Rataj

@RytmusKing Přestože se dopouštíš řady porušení pravidel, dovolím si ti objasnit tvé otázky.

 

Průměrný věk členů LeoSight AT je 20 let, podmínky pro přijetí do LeoSight AT jsou následující:

- Aktivita na portále již před podáním přihlášky
- Funkční mikrofon (dostačující pro běžnou komunikaci)
- Věk 18+ (pozice Helper nyní bez věkového omezení)
- Komunikativní znalost češtiny/slovenštiny, pasivní znalost angličtiny
- Čistá historie v systému LeoSight Guard a LeoSight AntiCheat

 

V Artheon AT je pak průměrný věk členů 18 let, podmínky pro přijetí do Artheon AT jsou následující:

- Aktivita na portále a primárně na serveru Artheon již před podáním přihlášky
- Funkční mikrofon (dostačující pro běžnou komunikaci)
- Věk 15+ (lze udělit vyjímku)
- Komunikativní znalost češtiny/slovenštiny, pasivní znalost angličtiny
- Čistá historie v systému LeoSight Guard a LeoSight AntiCheat

 

Mimochodem věk nemá nic moc společného s vědomostmi a inteligencí. Ano, samotné vedení Artheonu patří mezi ty mladší členy AT, avšak tady se jich musím zastat, určitě mají dostatečné znalosti na to, aby mohli server vést.

Dále se prosím zdrž off-topic diskuze, tento jediný příspěvek si dovolím pro vyvrácení tvých tvrzení.

RytmusKing

Hráč

1
13.7.2020 12:16

@Rataj posledna vec.. ako je možne že si sťažnosť na jeho konanie sam zamietol? nemal by to spraviť niekto iny? to je ako keby si niekoho zabil.. pojdes pred sud.. ale sudca si ty a tak si vybaviš že si nevinny.. nedava ti to zmysel? ani mne nedava zmysel že si sam zrušil sťažnosť.. a kludne si vyvod nasledky daj mi ban alebo bárs čo :D je mi to jedno :DD inak sa s vami neda baviť :D 

Lofanek

Hráč

31
13.7.2020 12:18, naposledy upraveno 13.7.2020 12:20 uživatelem Lofanek

Tým, že sa dopúšťaš viacerých porušení na tomto fóre a dovoľuješ si urážať či už LS AT alebo Arth AT, tak tým určite nič nedosiahneš. V skratke to vysvetlím.

  • polícia a veci okolo nej sú IC záležitosť, to, že postava neovláda zákony, alebo jedná protiprávne je IC záležitosť a dokážeš to riešiť IC s inšpekciou, ktorá je aktívna a dokáže vykonať potrebné IC kroky, ty môžeš byť OOC študent právnickej fakulty a môžeš ovládať xy zákonov, ale IC môžeš byť s prepáčením kretén a neovládať nič (a tak to je správne, IC by si sa mal postupne všetko naučiť)
  • ako Rataj povedal, priemerný vek Arth AT je 18 rokov, aj keď tu je pár výnimiek, dokážu sa správať profesionálne a na úrovni, čo vy nedokážete

Tým pádom Sandleríno konal jednak ICčkovo v súlade s IC vyhláškami a zákonmi a jednak OOCčkovo v súlade s OOC pravidlami.

 

Ešte dodám, že prirodzene by report zamietol každý jeden z AT, na staznosti tu máš fórum, nie report.

13.7.2020 13:03, naposledy upraveno 13.7.2020 13:06 uživatelem Rataj

@RytmusKing Já jsem tuto stížnost nezamítl, netuším o čem to mluvíš. Stížnosti ohledně Artheonu si řeší vedení Artheonu. Já řeším a uzavírám stížnosti uvedené v globální sekci, což není tento případ. Nikde jsem ani neuvedl žádné vyhodnocení, zde jsem se pouze vyjádřil k tvým nemístným poznámkám.

EDIT: Pardon, tady mě asi trošku zradilo porozumění slovenštiny, asi jsi měl na mysli Sandlera a špatně jsem to pochopil, avšak ani ten tuto svou stížnost nijak nezamítnul a ani ji zamítnout nemůže, pouze se zde vyjadřuje na svoji obranu. Konečné slovo má vedení Artheonu, tj. Paradoxx nebo Arci.

peto123

Hráč

2
13.7.2020 13:19, naposledy upraveno 13.7.2020 13:23 uživatelem peto123

@Rataj má na mysli to že R.Brown podal report cez F2 na policajta Sandlera za šikanovanie a pod. a on ako admin sandlerino ten report hneď zamietol. Nie že ty si niečo zamietol. Ale to už je asi jedno lebo nikto z nás sa tam už nevráti lebo bránite v nejakom lepšom rozvoji serveru. Boli sme pozrieť na zahraničné aby sme sa inšpirovali nejakou frakciou a ani jedna nebola uznaná. Pri auto požičovni neviem prečo mal niekto problém že taká vec už podaná bola keďže aj autobazár bol dva krát v hre a aj servis ako frakcie. 

13.7.2020 13:25

@peto123 Sandlerino jakožto člen Artheon AT má nárok označovat reporty jako neplatné, pokud jsou neplatné (nepatří do reportu) a to i pokud je on sám nahlášeným. V případě, že by report byl validní, pak by jej samozřejmě měl řešit někdo jiný, nezávislý, kdo se neúčastní dané RP akce - v tom souhlasím. IC záležitosti (např. stížnosti na chování policie) však nepatří do reportu, ale měli by se řešit IC cestou.

V každém případě, jak jsem již uvedl, rozhodující slovo zde má vedení Artheonu.

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~92