Zdravím
Chci se vyjádřit k tomu co se stalo před pár minutkáma
jelo se z LV BANKY SMĚR -->LS NEMOCNICE
a stala se bouračka v ls vedle Ammo.. stalo tam červené auto z ručkou a nevydělí jsme vozídlo až při nárazu jsme vydělí auto pak vedle lv banky jsem dostala červeně
NETWORK TROUBLE
Ten Network Trouble vyskočilo na obrazovku
jelikož ten hráč byl nováček nebo nevím protože nevěděl co napsat na REPORT
Tak jsem mu do OOC CHATU napsála at poda report o FULL HP
Duvod : NETWORK TROUBLE + nevydělí jsme vozídlo na cestě až pří narázu jsme vydělí
Kdo dal bán ?
Adminastrátor jmenem × @Dzardys ×
PROČ BYS CHTĚLA UNBÁN ? nebolí zkrácení ?
chtěla bych unban / nebo zdrácení TRESTU bylo to nedorozumění a chyba byla texturou hry jelikož jsem očekavalá že mi to padne nějake oběkty jsem nevydělá např HOUSE apodobně.
chtěla bych vrátit RP Akcí jak byla a určítě si dam do hlavy co se stalo špatně.
Děkují za každou odpověd od @Dzardys
Hezký den ❤️
Zdravím
Chci se vyjádřit k tomu co se stalo před pár minutkáma
jelo se z LV BANKY SMĚR -->LS NEMOCNICE
a stala se bouračka v ls vedle Ammo.. stalo tam červené auto z ručkou a nevydělí jsme vozídlo až při nárazu jsme vydělí auto pak vedle lv banky jsem dostala červeně
NETWORK TROUBLE
Ten Network Trouble vyskočilo na obrazovku
jelikož ten hráč byl nováček nebo nevím protože nevěděl co napsat na REPORT
Tak jsem mu do OOC CHATU napsála at poda report o FULL HP
Duvod : NETWORK TROUBLE + nevydělí jsme vozídlo na cestě až pří narázu jsme vydělí
Kdo dal bán ?
Adminastrátor jmenem × [user:3773] ×
PROČ BYS CHTĚLA UNBÁN ? nebolí zkrácení ?
chtěla bych unban / nebo zdrácení TRESTU bylo to nedorozumění a chyba byla texturou hry jelikož jsem očekavalá že mi to padne nějake oběkty jsem nevydělá např HOUSE apodobně.
chtěla bych vrátit RP Akcí jak byla a určítě si dam do hlavy co se stalo špatně.
Děkují za každou odpověd od [user:3773]
Hezký den ❤️