Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban


youdacz

Hráč

4
14.5.2023 13:50

Ahoj, za prvé bych se rád omluvil celé komunitě za to co jsem udělal dnes či někdy v minulosti, vím nejsem zrovna bezproblémový člověk, ale myslím si že každý by měl dostat šanci. Ban jsem dostal za účelem "Vytváření postav a trollení a za to se omlouvám" Se všemi výše uvedenými důvody souhlasím, abych se k tomu vyjádřil.. Omlouvám se že jsem kazil rp ostatním hráčům a dělal jsem kraviny. V té době jsem prostě dělal hlouposti, ale server Skimo mi vážně opravdu moc chybí a proto prosím o unban. 🙁 ❤  Po tomto jsem se nad sebou poměrně dost zamyslel a uvědomil jsem si, že celé RP se netočí jen kolem mě, jsou tu i ostatní hráči. A choval jsem se jak naprostý idiot. Byl bych vážně rád, kdyby se někdo rozhodl zda-li by mi nemohla být udělena další šance, byl bych vážně vděčný alespoň za zkrácení trestu či dokonce unbanu. Začal bych sekat dobrotu jak se říká, bohužel to jsem měl začít dělat již dříve..  S pozdravem Youdacz a ještě jednou a naposledy se všem omlouvám, děkuji za přečtení.

MichalMuzik

Hráč

5
14.5.2023 13:56, naposledy upraveno 14.5.2023 14:01 uživatelem MichalMuzik

Znám tě a poměrně s tebou bylo docela i dobré rp, ale musíš se předem zamyslet, než něco uděláš. Potom admini nemusí řešit takový kraviny kdo co děla, takže dělej to co serveru neškodí a žádná perma už určitě nebude. Za mě si tenhle člověk zaslouží další šanci.❤️🫡

15.5.2023 12:57

Ahoj, dobrá pustím tě do hry, nicméně po dalším porušení už nebudu tak mírumilovný človíček.


Powered by LeoSight IFS
LT~27