Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost


Fl1p3R3

Hráč

2
14.5.2023 21:16, naposledy upraveno 14.5.2023 21:17 uživatelem Fl1p3R3

Hezký večer. Před 4týdnama jsem dostal PERMABAN, za pravidlo č (0), jsem si vědom porušení pravidla. Chtěl bych se trošku zpětně vrátit k mému smlouvání o UNBANu které jsem jíž začal před 4 týdnama. Před 4 týdnama jsem se domluvil s paní administráktorkou (Puding#3378) na discordu, že když si za 2 týdny zažádám o UNBAN tak mi bude udělen až za 2 týdni od napsání. Potom co jsem se sní domlouval tak mi slečna napsala ať si udělám formulář o unban a že mi bude následně udělen. 

 

Teď něco ohledně RPčka. Budu se snažit erpit co nejlépe to umím a pokusím se co nejméně trolit. Vzhledem k tomu že mám ADHD je to docela těžké se nenaštvat na ostatní hráče kteří si z tebe dělají prdel. No, pokusím se trochu ovládat aby se to co se stalo tenkrát už se nikdy nestalo. 

Budu rád za alespoń za zpětnou vazbu a popřípadě o UNBAN. Děkuji moc <3 

16.5.2023 20:48

Ahoj, nikdy jsem neřekla že ti unban dám. Řekla jsem ti, že ti ban pravděpodobně zkrátím. Máš 10h na účtu, tohle je tvůj pátý ban. Snaž se nevymýšlet pakárny. Ban máš zkrácen na dva týdny.


Powered by LeoSight IFS
LT~19