Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban Dylan Saisuke


Dukkynko

Hráč

7
14.5.2023 21:50, naposledy upraveno 14.5.2023 21:52 uživatelem Dukkynko

Dobrý večer , dostal som ban od Radkofila.

Týmto žiadam o unban ,poprípade Skrátenie Trestu. Ban som dostal za Non RP Injures.

Popri tom žiadne Injures som neporušil , kedže moja postava nemala odobraté ani 1 HPčko,. to že škrtnem niekde blatnikom o stenu alebo niečo podobné tak si myslím že to auto neodstaví a mna nerozomele že ma ledva pospájaju doktory. To že ma PSA naháňa 2 hodiny a nemôže ma dohnať aj popri tom čo bere čelným nárazom stĺp za stĺpom stenu za stenou , autá ,motorky chodníky a podobné veci tak to nejak neriešim, ale čo je horšie ani jeden admin to nevidí/nevidel a nerieši/nechce riešiť.. Od dnes si každú naháňačku natáčam, pretože ma to už fest prestáva baviť a od dnes budem ja hajzel a budem reportovať každú blbosť, lebo vidím že PSA bez Zbytočných reportov, porušovania zdravého rozumu a porušovania dalších X pravidiel nevedia fungovať, a admini to slepo ignorujú.

 

14.5.2023 22:17, naposledy upraveno 15.5.2023 00:39 uživatelem nereznavzdy

Zdar, jsem Warez, nebo-li ten co tě zastavil, jelikož si jezdil tzv. "na hovado" po Montgomery.

Dle /do jsem od začátku zjistil, že docela RP umíš ,i jsem tě chtěl nechat potom jet, kvůli té nehodě, co tam byla, ale potom si začal ujíždět. Bylo to docela v pohodě, znám o dost horší, až na ty nárazy, co tam byly a které jsem já natočil.

První, kterej ani nevím jestli počítat je do nějaké cedulky při výjezdu z MG, narazil si tam a docela tě to i odšťouchlo, IRL bys měl asi kolo v prdeli. 

Druhé a třetí bys IRL, dle mého zcela amatérského úsudku, rozchodil už hůře, zejména protože to byly nárazy do lamp, jedna při nižší rychlosti, druhá při vyšší, která tě hezky roztočila. Kvůli tomuhle jsem i podal report. 

Samozřejmě mám video z celé naháněčky, můj RP driving bych řekl, že byl obstojný, aspoň jsem se snažil. Abych byl 100% transparentní tak tam byl nějakej patník se zahrádkou, kterej mě nějak vyhodil nárazník trochu nahoru a nějak jsem to neřešil (ani nevim jak jsem na to měl nějak reagovat, taktéž je potřeba zdůraznit, že to nezasáhlo přímo do honičky). 

Doufám, že příště si to budeš fakt natáčet, dojde tak ke zlepšení u obou stran. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024