Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban po roce a půl od Dzardyse


Kronos

Hráč

4
15.5.2023 16:46, naposledy upraveno 16.5.2023 07:01 uživatelem Kronos

Dobrý den.

je to už skoro rok a půl co jsem dostal permu, a myslím si že to je celkem dlouhá doba na porozumění mých následků a chyb co jsem udělal na tomto serveru, a za to se velmi omlouvám, protože po nějaké době jsem si uvědomil, že mi to tu chybí a svých činů lituji.

Proto bych chtěl požádat o poslední šanci se zas a znovu přidat mezi hráče co milují skimo tak jaký je.

Ban jsem dostal od @Dzardys, a hlavně jemu se chci omluvit za mé chování na skimu, protože on měl semnou trpělivost a já ho několikrát zklamal.

A poslední větu co napíšu je, že mi není jedno jestli to zamítne, ale chci aby on i vy všichni věděli, že jsem si tu užíval dětství, a za to děkuji.

16.5.2023 08:03

Je mi upřímně líto, ale máš 4 permabany, to už je chvíle, kdy je permaban opravdu permabanem. Vyčítat to můžeš pouze sám sobě, alespoň se do života naučíš jedné věci - vše, co děláš, má eventuálně své následky. Choval ses nevhodně? Už si tu zkrátka nezahraješ, šancí jsme ti dali víc než dost. Tak to prostě chodí, život jde dál. Jsem nucen zamítnout a požádat o nepodávání další žádosti.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo