♡ Žiadosť o unban ♡
Ahoj/te všetci čo toto čitate a taktiež @SovietDog chcel by som si zažiadať už asi 3-4x o unban. Tentokrát to už bude asi úplne posledný krát pretože už nemám moc k tomu čo povedať, ale aj napriek tomu to tu skusím nejak spísať pri kľudných pesničkách. 😇
Ban mi bol daný 12.3.2023 za Zdravý rozum + historie. (Permanent)
Tento ban mi bol zrejme daný prevažne s tej mojej historie tuším že 21+1 banov.
Keď tak pozerám, moja historia banov je taká že väčšinou každý mesiac som dostal nejaké tie 2/3 bany, posledné bany nebolí nejak zvláštne, len menšie chyby počas nejakého toho RP. Za svoje chyby môžem a budem sa im snažiť vyvarovať, ak dostanem ďalšiu šancu. Myslím si, že počas permanentného banu som mal veľa rozmýšľať o svojom chovaní, o svojom prístupe ku hráčom a predovšetkým o svojom prístupe ku RolePlayiu. Rád by som sa už pozrel na server predovšetkým kvôli hráčom čo nové a tak. Chcel by som sa ešte ospravedlniť ľuďom ktorý so mňa možno nemali posledné dní úplne dobrý pocit (( @VajkoChlpko , @Peli (Alexey Kucherov tuším, ak nie, tak sa ospravedlňujem). @Shade a ty SovietDog ))
Už tu nemám moc k tomu čo dodať, kto by chcel, môže si vyhľadať moje minule žiadosti, tam som to prebral viacej, ale túto som nechcel riešiť a robiť nejaké rozruchy, svoju "vojnovú sekeru" som už zakopal, už nechám na SovietDogoví ako zváži svoje rozhodnutie, každopádne, už by som bol rád za vyhovenie, pretože mi chýba Skimo, hráči a tak. Majte sa krásne, uživájte a posluchajte. 😘
((Ospravedlňujem sa ak su v texte nejaké gramatické chyby, snažil som sa čo najviac aby ich tam nebolo))
♡ Žiadosť o unban ♡
Ahoj/te všetci čo toto čitate a taktiež [user:475] chcel by som si zažiadať už asi 3-4x o unban. Tentokrát to už bude asi úplne posledný krát pretože už nemám moc k tomu čo povedať, ale aj napriek tomu to tu skusím nejak spísať pri kľudných pesničkách. 😇
Ban mi bol daný 12.3.2023 za Zdravý rozum + historie. (Permanent)
Tento ban mi bol zrejme daný prevažne s tej mojej historie tuším že 21+1 banov.
Keď tak pozerám, moja historia banov je taká že väčšinou každý mesiac som dostal nejaké tie 2/3 bany, posledné bany nebolí nejak zvláštne, len menšie chyby počas nejakého toho RP. Za svoje chyby môžem a budem sa im snažiť vyvarovať, ak dostanem ďalšiu šancu. Myslím si, že počas permanentného banu som mal veľa rozmýšľať o svojom chovaní, o svojom prístupe ku hráčom a predovšetkým o svojom prístupe ku RolePlayiu. Rád by som sa už pozrel na server predovšetkým kvôli hráčom čo nové a tak. Chcel by som sa ešte ospravedlniť ľuďom ktorý so mňa možno nemali posledné dní úplne dobrý pocit (( [user:5360] , [user:628] (Alexey Kucherov tuším, ak nie, tak sa ospravedlňujem). [user:3023] a ty SovietDog ))
Už tu nemám moc k tomu čo dodať, kto by chcel, môže si vyhľadať moje minule žiadosti, tam som to prebral viacej, ale túto som nechcel riešiť a robiť nejaké rozruchy, svoju "vojnovú sekeru" som už zakopal, už nechám na SovietDogoví ako zváži svoje rozhodnutie, každopádne, už by som bol rád za vyhovenie, pretože mi chýba Skimo, hráči a tak. Majte sa krásne, uživájte a posluchajte. 😘
((Ospravedlňujem sa ak su v texte nejaké gramatické chyby, snažil som sa čo najviac aby ich tam nebolo))