Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

♡ Žiadosť o unban ♡


SilveR

Hráč

34
15.5.2023 20:10, naposledy upraveno 15.5.2023 20:23 uživatelem SilveR

♡ Žiadosť o unban ♡

Ahoj/te všetci čo toto čitate a taktiež @SovietDog chcel by som si zažiadať už asi 3-4x o unban. Tentokrát to už bude asi úplne posledný krát pretože už nemám moc k tomu čo povedať, ale aj napriek tomu to tu skusím nejak spísať pri kľudných pesničkách. 😇 

Ban mi bol daný 12.3.2023 za Zdravý rozum + historie. (Permanent)

Tento ban mi bol zrejme daný prevažne s tej mojej historie tuším že 21+1 banov.

Keď tak pozerám, moja historia banov je taká že väčšinou každý mesiac som dostal nejaké tie 2/3 bany, posledné bany nebolí nejak zvláštne, len menšie chyby počas nejakého toho RP. Za svoje chyby môžem a budem sa im snažiť vyvarovať, ak dostanem ďalšiu šancu. Myslím si, že počas permanentného banu som mal veľa rozmýšľať o svojom chovaní, o svojom prístupe ku hráčom a predovšetkým o svojom prístupe ku RolePlayiu. Rád by som sa už pozrel na server predovšetkým kvôli hráčom čo nové a tak. Chcel by som sa ešte ospravedlniť ľuďom ktorý so mňa možno nemali posledné dní úplne dobrý pocit (( @VajkoChlpko , @Peli (Alexey Kucherov tuším, ak nie, tak sa ospravedlňujem). @Shade a ty SovietDog )) 

Už tu nemám moc k tomu čo dodať, kto by chcel, môže si vyhľadať moje minule žiadosti, tam som to prebral viacej, ale túto som nechcel riešiť a robiť nejaké rozruchy, svoju "vojnovú sekeru" som už zakopal, už nechám na SovietDogoví ako zváži svoje rozhodnutie, každopádne, už by som bol rád za vyhovenie, pretože mi chýba Skimo, hráči a tak. Majte sa krásne, uživájte a posluchajte. 😘

((Ospravedlňujem sa ak su v texte nejaké gramatické chyby, snažil som sa čo najviac aby ich tam nebolo))

 

 

 

 

 

 

Matbrok

Hráč

113
16.5.2023 08:46

Ahoj, tvoje snad čtvrtá žádost, tak držím palce. Skimo už skoro nehraju, hráčům asi dost chybím, ale mě bez tebe a Matěje přestalo bavit hrát. Tak snad to tentokrát dopadne a uvidíme se ve hře a zabijeme nudu. 

S láskou matbrok.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
17.5.2023 03:44

Stále sdílím názor, který jsem ti udal před dvěma týdny k tvé poslední žádosti. Nijak jsi mě nepřesvědčil o opaku a co si budeme, tak ani tím co píšeš na discordu si nijak nepomáháš. Takže bohužel opět tvou žádost zamítám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024