Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovor s novým majorem Orlando Andersonem


Jackal

VIP

46
15.5.2023 20:20


Rozhovor s novým majorem


Donato Ortiz: Tak, první otázka. Jak ses dostal k práci v HZS?
Orlando Anderson: Tak asi jako každý, kdo chce dělat dobro pro občany a pomáhat jim. Působil jsem v PSA, ovšem jsem cítil, že potřebuju změnu, rozhodl jsem se pro HZS.
Donato Ortiz: Na to se váže i druhá otázka a to, co tě vedlo k tomu jít do HZS...na což jsi už odpověděl, tudíž jdeme rovnou na další otázku, která by mohla zajímat zejména spoluobčany, kteří by se chtěli o fungování HZS dozvědět něco více. Co je náplní práce majora HZS?
Orlando Anderson: Major HZS se stará o správný a plynulý chod sboru. Je to nejvyšší představitel hasičů, tudíž papírování, ovšem se občas i dostane ven na zásah či kondiční jízdu.
Donato Ortiz: Co považuješ za svůj největší úspěch v HZS? Mimo dosáhnutí hodnosti majora samozřejmě.
Orlando Anderson: Určitě to, že jsem připravil dost schopných a užitečných členů sboru, týká se to kurzů a podobných záležitostí. Mluvíme například o Potápěčské jednotce, Horské službě.
Donato Ortiz: Jaké máš plány s HZS? Hodláš například modernizovat techniku a tak podobně?
Orlando Anderson: Určitě, chystáme se přicházet s novější výbavou a vozovým parkem, který se stále a stále vylepšuje. Taktéž bychom chtěli aktivitu HZS vyzvednout výš, tam, kam skutečně patří.
Donato Ortiz: Co si myslíš o spolupráci mezi HZS a zbytkem IZS? Myslíš, že vzájemná komunikace a spolupráce funguje, či jsou někde problémy?
Orlando Anderson: S ostatními IZS máme velmi dobré vztahy a problémy jsem zatím neevidoval, vše zatím šlape dobře.


Za Hasičský Záchranný Sbor dne 15.5.2023,
tiskový mluvčí Donato Ortiz



Powered by LeoSight IFS
LT~23