Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (Odpojení z RP akce, 24 hodin)


DaveReekular

Hráč

17
15.5.2023 20:37

Zdravím, rád bych si zažádal o unban. Ban jsem dostal z důvodu odpojení z RP akce na 24 hodin. RP akci bych úmyslně neodpojil ( vybral jsem si jí a tak jsem chtěl ovšem rpit).

Jak došlo k banu? : Začalo to tím že mě zastavil policista PSA (Nevím přesně jméno ovšem mohu dohledat) když jsem jel v autě když jsem nebyl v úplně střízlivém stavu. Rozhodl jsem se pro útěk neboť jsem si pomyslel : může být úspěšný, když to nezkusím tak skončím v CPZ na 100%. Tudíž jsem se rozhodl ujet. Ujížděl jsem od centra montgomery (druhá křižovatka když přijíždíte ze směru rozcestí mezi PC a BB), Ujížděl jsem směrem k benzínce a vydal se směrem na PC a zabočil jsem hned za PSA stanicí na obydlenou polní cestu. Tam jsem odbočil do leva a rozjížděl jsem se. Poté když jsem přidal plyn tak jsem si myslel že jsem špatně zmáčkl protože se mi ukázala plocha ovšem tak za sekundu mi na obrazovce vyskočila hláška : Je potřeba připojit baterii k elektrické síti, přestože jí tam mám pořád připojenou. A vzápětí se mi objevila hláška Zamykání. Odhaduju že mám asi nějak pokaženou baterku že nefunguje jak má u her. Poté když sem ho zapl tak za 3-4 minuty tak jsem to chtěl napojit zpět abych to dorpil. Ovšem jsem měl již ban za Odpojení z RP akce.

Vím že tento důvod můžete brát jako výmluvu. Ovšem jsem si přes aplikaci Spustit dal příkaz který mi ukázal stav baterie před zamčením. Ten vám mohu poskytnout pokud budete chtít (Win + R, Napsat do okna powercfg /batteryreport, otevře se vám na chvíli CMD a uloží se vám soubor o historii vaší baterie.)

Chtěl bych se omluvit za tuto příhodu a pokusím se aby se to neopakovalo (zkusím sehnat novou baterii.), Prosím neberte to jako výmluvu že by se mi ta situace nechtěla RPit.

Budu rád když to zvážíš @magovec , Toto RP by mi nedělalo problém dodělat.

15.5.2023 20:41

Budiž ti odpuštěno. Amen.

Můžeš se napojit.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo