Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Lobster

Hráč

4
18.5.2023 10:27

Ahoj, dnešním dnem se budu zase snažit o unban, už je to velká doba a už jsem to zkoušel hodně krát a nikdy to nevyšlo, dnešním dnem jdu zkusit moje štěstí zda li bych mohl dostat unban a trošičku vám to tady se psát.

 

Zaco jsem dostal ban? - Dostal jsem ban za MultiAccount a Alt to Alt. A taktéž jsem dostal perma ban za moji historii.

Proč bych si zasloužil unban? - Chtěl bych rict podle mého už je to dlouhá doba která mě vytrestala a vychutnala, za tu celou dobu jsem si uvědomil, vím že už je pozdě ale uvědomil jsem co jsem spáchal kdyby to šlo vrátit, nejraději bych celý ten proces co se stal bych úplně udělal jinak, bez porušení pravidel. A taktéž já se vždy a snažil jsem se, vyhovět každým Administrátorum či Moderátorum... Rád jsem vždy s každým vycházel za dobře ale všichni vime, že s nějakýma člověka se to nedá.

Co bych udělal pro server kdybych dostal unban? - Já bych rád dělal nějaký RP akce pro všechny IZS složky jak by to šlo, Snažil bych se taktéž dělám nějaký ty večerní kluby apod.

Co bych dělal na serveru po unbanu? - Ja to mám vymyšlené, rád bych znova rozjel nějakou firmu, taktéž dělat nějaký ty party pro to dané město... Dělal bych tuning srazy, poté taky nějaký ten nelegal aby měla PSA nějaký ty rp akce, mám také už kdyby něco složení team, aby jsme měli svuj nelegální svět a vše vymyšlené.

 

Poděkování - děkuji všem kdo dá nějakou reakci, a taktéž děkuji všem Administrátorum, kteří musí zase řešit moji zprávu, přeji všem krásný odpoledne.

 

18.5.2023 17:13

Dvě věci.
1. Je screen z toho co jsi mi napsal po zamítnutí tvé poslední žádosti.

2. Ačkoliv s jedná o tvůj první permanentní ban, tak ho máš za zrovna za ty nejhorší porušení, plus k tomu připočtěme dalších 17 banu (s touhle permou 18), tak nevidím sebe menší důvod ti unban udělovat. Tvé provinění je velké. Tudíž žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo