Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

25.3.2023 - Nenahlášení obcházení banu (Permanent)


kendi

Hráč

25
18.5.2023 21:53

Zdravím všechny, po delší době jsem tu zase s další žádosti se vrátit k vám..

Dne 25.3 v 23:34 jsem jako další 2 lidé obdržel Permanentní ban. 

No nebudu tu psát přiblblé otázky typu " ptáte se kvůli čemu ? "  jdu to tu rovnou rozepsat tak jak to bylo .Byl to normální den s kámošema jako každý , bohužel jsme v té době měli spory s určitými osobami .A tak nás napadlo " co ho potopit ke dnu ? "aa jelikož v nás všech jel vztek tak jsme si řekli že to uděláme . Tak jeden z nás napsal @SovietDog na disscord že se tu osoba skrývá pod jiným účtem když má permanentní ban.bohužel ani jeden z nás neměl tucha o tom že se to k nám muže otočit. A ano opravdu se to otočilo protože v 10 minutách se prokeclo že je tu mezi námi taky osoba co tu nemá co dělat taktéž jako osoba kterou jsme nahlásili... Bohužel jsme dostali hodně rychle karmu a né vždy se vyplatí práskat... 

 

 

Co mohu zaručit v případě odendání banu..? :

S čistým srdcem mohu říci že jsem se ze svých chyb ponaučil a pokud bych dostal druhou šanci tak bych si dával majzla . At už ze strany RP a nebo jiných věcí jako je chování atd... Pravidla jsem si pročetl takže si myslím že bych nebyl tak problémový jako jsem byl na svém začátku a zaroven konci ..  Taktéž bych neměl žádné odpory proti názorům od AT . Jak už se píše v pravidlech tak Administrátor má poslední slovo.

 

Závěr : 

Ano tato žádost nebyla moc velká ale bohužel nemám dále co říci s banem jsem se smířil a ted už jen doufám v jedno . Že se za vámi ešte někdy podívám. Tímto bych to ukončil byl bych rád za druhou šanci.. Tím pádem jsme na konci žádosti , tak pěkný  zbytek dne a loučím se Kendi..

21.5.2023 21:07

Už hned na začátku ti říkám že ti žádost zamítám. Důvod je jasný, nenahlášení osoby, která tam neměla co dělat. O to horší je o jakou osobu šlo a to ti moc dobrá do karet nepřidává. Takže bohužel žádost zamítám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~33