Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban pro globálního Administrátora.


Lobster

Hráč

4
19.5.2023 20:47

Zdravím! zanedlouho to bude skoro 11 měsíců, kdy jsem dostal ban od SovietDoga. Je to již můj několikátý pokus o unban, všechny byly adresovány na již zmíněného Administrátora.

Takže kde bych začal? - Ban jsem dostal za MultiAccount a Alt to Alt. Vím že jsou to docela hrubé porušení pravidel, na své obhájení mohu říci jen že jsem byl blbec, měl jsem omezený pohled a myslel jsem si že RP je pouze o hromadění majetku. Skoro 11 ti měsíční pauza byla možnost přemýšlet o tom jaké chyby jsem udělal a jak se dalších vyvarovat. Vím že na tomto učtě je to první perma, nicméně přiznávám že na byvalém učtě jsem měl též jednu permu, a druhé acc je již smazáno.

Jakou cestou bych se rád ubíral? - Jelikož vím že moje RP bylo jenom pro mě, do budoucna bych se tomu rád vyvaroval a snažil bych se tvořit RP jež muže být prospešné celému serveru. Nějaký čas bych se vyvaroval ilegalu a snažil se tvořit social rp.

Má omluva patří nejenom Admin-Teamu který si musel dat tu práci řešit moje malichernosti a prohřešky, ale i celému serveru a komunitě jež mé rp mohlo zkazit požitek ze hry. Byl bych rád a zárověn prosím aby mojí žádost zvážil @Dzardys . Není to nic proti Sovietovi, nicméně mám pocit že u něj jsem již mé šance ztratil. Pokud bych dostal unban, budu se snažit dělat akce jéž budou prospěšné komunitě. Jsem si vědom mých prohřešků, ale na moji obranu, měl jsem dost času zpytovat své svědomí a myslím že bych si jednu poslední šanci zasloužil, děkuji Lobster.

@SovietDog - Tobě se omlouvám za to co jsem napsal na discordu, jsem horká hlava a nenapadlo mě že by to mohlo mít tak dalekosáhlé následky, budu se snažit takovým projevům vyvarovat.

Fotka mého perma banů -

20.5.2023 02:54

Já se obávám, že v tomto případě ti ani jako globální admin nemám jak pomoci. Na svém kontě máš 4 permabany, to už je víc než dost šancí, které jsi od nás dostal, aby ses napravil. Využil jsi jich tak, jak jsi využil, a vyústilo to pro tebe v konečnou. Nebudeme tě dál prosit, zkrátka úplně vše má své následky a tento ban pro tebe i nadále zůstává permanentním.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024