Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - FLYER


Sombrero

Hráč

2
20.5.2023 12:40

Zdravím dnešním dnem tedy 20.05.2023 mi byl udělen ban za okrádání pod 100 Hodin tedy pravidlo které nese číslo 31. Abych se vyjádřil, ban je naprosto právem, přiznal jsem se a spolupracoval jsem. Věci jsem vrátil do posledního halíře. Rád bych unban protože mám dnes nějaké ICčko a RPčko kdybych neměl nic tak neřeknu ani písmenko. @FLYER -E děkuji ti  moc že jsi mi udělil nejmenší možný trest co jsi mohl, ale i tak bych ocenil unban jak jsem již řekl z důvodu toho, 1, jsem se omluvil 2, jsem si to neuvědomil 3, jsem se poučil 4, Mám IC RP. Chápu, že žádost nic moc, ale ban jsme s FLYEREM vyřešili v míru ještě mi pochválil RP čehož si nesmírně cením, s FLYEREM bych se klidně bavil 24/7, ale pravděpodobně by neměl čas RPit semnou, ale třeba jednou Skimo RP spojí naše IC cesty a něco vznikne... Nebo taky ne, nechám se překvapit. No odešel jsem od tématu žádosti o unban... Dokážu RPit seriozně jen záleží na mé náladě a co zrovna se RPí, dále jestli mě to RP baví třeba nějaká super záživná přestřelka nebo čekání na člověka než projede křižovatkou... Nenarážím na FLYERA za mě je to nejlepší člověk, je to jeden z mých oblíbených adminů i když to vyzní jako tzv."VLEZDOPRDELKA" není to pravda říkám to od srdce a nechci aby to měnilo FLYERA rozhodnutí... A ani to nezmění jak FLYERA znám. :D 

Tak budu doufat jestli mi pan FLYER udělí unban, mezitím se mějte všichni pěkně, hoďte mi sem nějaké odpovědi a názory na mě ať mám co číst mezitím co budu čekat na FLYERA, toto je ode mě opravdu už vše a mějte se.

20.5.2023 13:27

Tak takový NÁZOR

Znám tvoje ooc jméno z pár serverů a musím říct že si nebyl zrovna andílek.

Takže se nedivím že tu pořád na foru něco hrotíš nebo si stěžuješ.

Říkáš že si dostal ban právem, a i tak žádáš o unban protože si dneska měl mít nějaké RPčko?

Tím pádem nechápu proč si píšeš žádost o unban. V žádosti vidím moc milosti abych ti to věřil já si myslím že sis ban zasloužil a máš čas si svůj trest odpykat dovi.

Sombrero

Hráč

2
20.5.2023 14:35, naposledy upraveno 20.5.2023 14:36 uživatelem Sombrero

Já tě třeba ani neznám, ale je pravda že jsem Andílek nebyl, ale na některých serverech mě pro změnu chválili že RPím dobře někde jinde že rpím trash takže celkem záleží kde jsi viděl mé jméno. Souhlasím pravidla jsem porušoval i jinde, ale né moc většinou jsem nadával Administrátorům.. Jelikož v AT se našli jedinci kteří mě opravdu dokázali vytočit... Děkuji ti za názor  <3

@FerryCZ

20.5.2023 20:24

Máš unban, užívej.


Powered by LeoSight IFS
LT~39