Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o Unban


StenSk

Hráč

5
20.5.2023 20:04, naposledy upraveno 21.5.2023 19:56 uživatelem StenSk
  • Ahojte, tak chcel by som zažiadať o PUB prešla v celku dlhšia doba asi 1 rok a myslím si že je to vhodný čas si zažiadať o UB, Áno viem v histórii mam toho dosť možno sa dá povedať že až príliš ale určite nechcem skončiť s MTA a myslím si že by som ešte mohol dostať ďalšiu a následne poslednú šancu, Viete za ten čas som troška dospel a chcel by som byť Opet v tejto komunite u Leosight ako Hráč a môj cieľ bol dosiahnuť kamarátsky kolektív s ostatnými hráčmi a viac spoznať rôznych ľudí a taktiež ich RP, Ano uvedomujem si ako som Rpil a teraz to myslím vážne že by som chcel skúsiť poslednú šancu s tým že neporuším žiadne pravidlo, Lebo čo som sa dopočul vy ako AT ešte viete ale nemusíte dat šancu hráčovy čo dostal PermaBan a ja som tu šancu ešte ne vyčerpal samozrejme je na vás či mi tu šancu ešte dáte. Budem rád ak sa mi vyjadrite k tomu a viem vám sľúbiť ze pravidlá by som neporušel, Vopred ďakujem za odpoveď. Ešte ráz sa chcem ospravedlniť všetkým členom Admin Teamu a taktiež RP hráčom ktorým som skazel celkovo hru RP. Je mi to vážne ľúto a vážne by som si rad zahral Opet.
  • Tiež ako povedal Matrix. Chyby robíme sme predzi iba ludia a na chybách sa učíme celý život, Pokial sa človek nepopáli tak si toho moc neuvedomuje.
  • Ban bol udelený administrátorom : @SovietDog - Pokiaľ si dobre pametam posledný ban bol od teba. 
  • StenSk.

Matrix

Hráč

2
20.5.2023 21:46, naposledy upraveno 20.5.2023 21:47 uživatelem Matrix

Zdravím. Podľa mňa by mal mať každý šancu a taktiež každý robí chyby a kto povie nie tak klame.A keďže to je už cca rok od toho co dostal ban tak si myslím že by mal dostať šancu už iba koli tomu že chce hrať na vašom servery tak prosím celý admin team aby mu dali aspoň šancu.Ďakujem.

petkoczzz

Hráč

3
21.5.2023 00:29

More tomuhle odpovíte a pekarkovy ne 1😭😭😭?

 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
23.5.2023 12:34

Žádost zamítám. Hráč se dopustil multiacc a obcházení banu. 


Powered by LeoSight IFS
LT~41