Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení/zrušení permabanu. @SovietDog


22.5.2023 10:58

Zdravím všechny. Po menší pauze bych si rád požádal o zkrácení či zrušení permanentního banu, který mi dal administrátor @SovietDog.

Za co mi byl permaban udělen?
Za krytí hráče, který tehdy obcházel permaban a následné mé lhaní administrátorovi.
Nicméně hráč dostal po nějaké době unban, a proto zkouším i já své štěstí.
Přiznávám, byla to chyba veliká, avšak v tu chvíli mě tehdy nic lepšího nenapadlo. Nabral jsem tím zkušenosti do budoucna.
Vím ,že jsem se nezachoval správně. A mrzí mě to. Už to je čtvrt roku co mám permaban a za tu dobu jsem si stihl dosti od všeho odpočinout a celkově se zaměřit na sebe a na své chování. Možná že je i dobře, že se to stalo..bejval jsem na skimu částečně závislej. :)
Vím, že můj banlist není nejčistčí, ale bylo to převážně z dob kdy jsem zde začínal. Co se týká RP jako takového tak se snažím být pro všechny jen přínosem. 

Proč bych mohl, a proč bych si přál dostat unban?
Od banu uběhla nějaká ta doba a myslím si, že byla pro mě více než dostatečná. Zároveň si nemyslím že bych byl nějak pro Skimo hrozbou. Slibuji že už se nic podobného opakovat nebude. Ponaučil jsem se. Přál bych si zde zase zahrát a vrátit se mezi své přátele a tuto komunitu. Každý dělá chyby, přeci jen jsme lidi.

Bohužel nevím co k této žádosti víc vymyslet, protože šlo o pravidlo 8 a lhaní, které jsem snad zpětně částečně vysvětlil.
Budu rád když mi Soviet vyhoví, ale to záleží jen a pouze na něm samotném. Jeho rozhodnutí budu naprosto respektovat.

Budu rád za veškeré reakce pod tuto žádost.
A budu také doufat v to, že se za Vámi budu moci co nejdříve připojit a zase si pořádně zaRPit. Přeji hezký zbytek dne všem co si to dočetli až sem.


DJDave

26.5.2023 14:02

Nevyhovím. Ban ti zůstává na dále. Když jsem se tě ještě ptal na místě jestli to není náhodou někdo, tak jsi mi tvrdil že to je kamarád ze školy nebo či co.. Takže nevidím sebemenší důvod proč bych ti za tohle měl dávat unban. Bohužel.


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024