Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o výmaz z rejstříku trestů


Kaizen

Hráč

32
25.5.2023 16:23

Podatel: Natalya Kovalijova

Věc: Žádost o výmaz z rejstříku trestů.


Odůvodnění: Váženy soud, touto žádostí bych se ráda stala plnohodnotným člověkem, občanem San Andreas a taktéž bych ráda pokračovala ve své práci kterou jsem řádně podle svých možností vykonávala a tím i v podstate chránila San Andreas tak jak to dělaj všichni mí kolegové doteď u HZS. To se ale všechno změnilo a otočilo naruby dne 30.4 2023, tímto dnem už to bude za pět dní měsíc ale rozhodla jsem se Vám to zaslat již dnes, kdy jsem ve večerních hodinách byla zatčena někým z Policejního Sboru San Andreas za ,,Překročení rychlosti o více jak 50km/h, neregistrované vozidlo a absence Občanského průkazu (dále jenom "OP") či pasu." Takhle mi to bylo dnes řečeno na Policejní stanici. Vše co je v tom záznamu zapsáno je pravda a opravdu se tomu tak stalo. Jak ta rychlost, doklady a neregistrované vozidlo. Nejsem ten typ člověka kterej by vyhledával konflikty na každém rohu nebo při každé příležitosti protože vím že je to zbytečnost a taktéž, že mám práci svých snů a že se jí nechci nikdy vzdát. To vše jsem věděla už předtím než jsem se dostala do vězení, no tam si člověk uvědomí vícero věcí a né jenom to co spáchal. To platilo a platí i u mě, tím že jsem překročila rychlost o víc jak 50 km/h jsem mohla způsobit fatální dopravní nehodu, mohla jsem prohlednout kohokoliv na cestě, jakékoliv auto které by stálo na krajnici nebo kdo ví co vše a ještě horšího se mohlo tím stát. Neregistrované vozidlo, vozidlo které jsem v tu dobu řídila bylo neregistrováno a uvědomuji si svou chybu, auta si registruji podle toho kterým kdy budu jezdit, tohle ale bylo pouze auto které jsem chtěla odvést domů. Proč jsem si ho tedy nedala na odtah nebo na plošinu? Na tuhle otázku hledám odpověď doteď no sama opravdu nevím, mrzí mě to víc než kohokoli jiného. A nakonec nešťastná absence OP či pasu, tohle si taky nedokážu vysvětlit jak a proč jsem nebyla schopná najít můj OP ale nejspíše to bude tím že jsem ho jednoduše někde položila a nevzala ho zpátky do peněženky, už mám naštěstí nový no teď to už je pozdě. Ano vím, mám tam nespočet (již zaplacených) pokut za různé blbosti které se absolutně nemuseli stát ale stali se mou chybou. Nebudu zde zmiňovat tu frázy typu: "Jsme lidi a děláme chyby", protože to říká každej a nedáva to smysl. Ještě k tomu by mi to vůbec nepomohlo u této žádosti, a ano, lidi jsme, ale měli by jsme si vstoupit do svědomí a brát následky za to co jsme udělali. Já jsem si následek za svou fatální chybu už odpykala a nepřála bych si to prožívat znovu, nepřeju to nikomu samozřejmě. Nezbývá mi nic jiného, než se hlubce zamyslet nad sebou a promýšlet věci klidně i několikrát než je udělám protože to bohužel někdy dopadá takhle a doufám že už to takhle v životě nedopadne. 


Záměr: Cílem této žádosti je návrat k řádnému životu, plnění svých povinností jak u HZS tak v osobním životě, cílů a celkově žít a vést znovu normální život tak jak jsem ho žila ještě, s tím že se nad sebou musím zamyslet a promyslet určitě věci ve svém životě, předtím než jsem udělala to čeho lituji do dnes a určitě bych to v životě nezopakovala ani kdyby za to dostanu zaplaceno, jednoduše ne.

Přílohy: -

28.5.2023 16:12

Adresát: Natalya Kovalijova
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24