Vážený Kongres,
touto cestou podávam žiadosť o udelenie koncesie pre odťahovanie vozidiel a úpravu motorových vozidiel. S veľkým záujmom a vášňou pre túto oblasť sa obraciam na váš úrad so žiadosťou o udelenie tejto koncesie na základe platných právnych predpisov a regulácií.
Rád by som vám poskytol nasledujúce informácie súvisiace s touto žiadosťou:
-
Údaje o žiadateľovi:
- Meno žiadateľa: Ľuboš Hruška
- Adresa žiadateľa: El Corona 1979, Los Santos
- Kontaktné údaje:
- Email: lubos.hruska@post.ic
- Telefónne číslo: 572313
-
Popis skúseností a kvalifikácií:
-
Popis prevádzky:
-
Právne záležitosti:
- Obchodné meno: CoverUp
- Právna forma: Spoločnosť s ručením obmedzeným (s.r.o.)
- Počet zamestnancov: 10
- Registrácia: CoverUp je registrovaná v obchodnom registri od 9/2022
- Identifikačné číslo organizácie (IČO): 430
- Sídlo spoločnosti: El Corona 1979, Los Santos, San Andreas
- Generálny riaditeľ: Caleb Griffin (040309/4650)
V prílohe tejto žiadosti sú potrebné dokumenty a prílohy, ktoré podporujú túto žiadosť. Taktiež som pripravený poskytnúť akékoľvek ďalšie informácie alebo dokumenty, ktoré si budete vyžadovať na podporu tejto žiadosti.
Srdečne vás žiadam, aby ste zvážili túto žiadosť a poskytli mi koncesiu pre odťahovanie vozidiel a úpravu motorových vozidiel. Som si vedomý všetkých povinností a regulácií s tým spojených a zaväzujem sa ich dodržiavať.
Ďakujem vám za váš čas a úsilie v súvislosti s touto žiadosťou. Verím, že moja snaha a schopnosti prispievajú k vykonávaniu tejto činnosti s integritou a profesionálnym prístupom.
S úctou,
generálny riaditeľ Caleb Griffin a prevádzkový riaditeľ Ľuboš Hruška.
Príloha:
vypisregistra.pdf
Vážený Kongres,
touto cestou podávam žiadosť o udelenie koncesie pre odťahovanie vozidiel a úpravu motorových vozidiel. S veľkým záujmom a vášňou pre túto oblasť sa obraciam na váš úrad so žiadosťou o udelenie tejto koncesie na základe platných právnych predpisov a regulácií.
Rád by som vám poskytol nasledujúce informácie súvisiace s touto žiadosťou:
-
Údaje o žiadateľovi:
- Meno žiadateľa: Ľuboš Hruška
- Adresa žiadateľa: El Corona 1979, Los Santos
- Kontaktné údaje:
- Email: lubos.hruska@post.ic
- Telefónne číslo: 572313
-
Popis skúseností a kvalifikácií:
-
Popis prevádzky:
-
Právne záležitosti:
- Obchodné meno: CoverUp
- Právna forma: Spoločnosť s ručením obmedzeným (s.r.o.)
- Počet zamestnancov: 10
- Registrácia: CoverUp je registrovaná v obchodnom registri od 9/2022
- Identifikačné číslo organizácie (IČO): 430
- Sídlo spoločnosti: El Corona 1979, Los Santos, San Andreas
- Generálny riaditeľ: Caleb Griffin (040309/4650)
V prílohe tejto žiadosti sú potrebné dokumenty a prílohy, ktoré podporujú túto žiadosť. Taktiež som pripravený poskytnúť akékoľvek ďalšie informácie alebo dokumenty, ktoré si budete vyžadovať na podporu tejto žiadosti.
Srdečne vás žiadam, aby ste zvážili túto žiadosť a poskytli mi koncesiu pre odťahovanie vozidiel a úpravu motorových vozidiel. Som si vedomý všetkých povinností a regulácií s tým spojených a zaväzujem sa ich dodržiavať.
Ďakujem vám za váš čas a úsilie v súvislosti s touto žiadosťou. Verím, že moja snaha a schopnosti prispievajú k vykonávaniu tejto činnosti s integritou a profesionálnym prístupom.
S úctou,
generálny riaditeľ Caleb Griffin a prevádzkový riaditeľ Ľuboš Hruška.
Príloha:
vypisregistra.pdf