Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost u zkrácení banu/unban - SovietDog


Axo

Hráč

24
31.5.2023 17:49, naposledy upraveno 31.5.2023 17:54 uživatelem Axo

Zdravím, @SovietDog rád bych se touto cestou omluvil za své chování, které vedlo k banu za Metabaiting, rozumím tomu že metabaiting je porušení pravidla serveru a že bych pravidlo porušovat neměl a hrát Fair Play.
Poslední dobou se snažím pochytat co nejméně banů a hrát podle pravidel a respektovat ostatní hráče či AT, vím že zpráva kterou jsem napsal do L-OOC směřovala k Metabaitingu, avšak jsem si to v tu dobu neuvědomil, což mne neomlouvá.
Chtěl bych se vám tímto omluvit a ujistit vás, že se takovéhoto porušení nebudu dopouštět.
Chtěl bych se zde danému hráči @Shadey omluvit za to co jsem napsal, vím že to mohlo narušit RP, a celkově ovlivnit atmosféru daného RP.
Vím jak velkou mám historii, a že mi to moc nepřispívá k unbanu či zkrácení trestu, počítám se zamítnutím, avšak bych se chtěl opět vrátit na server a již žádné pravidlo neporušit, vím že můj ban byl spravedlivý a že jsem si ho zasloužil, udělám vše proto abych další pravidlo neporušil, ale doufám že se mi ban aspoň zkrátí.. 

Dario.

31.5.2023 17:59

Rovnou ti říkám že ti ban nezkrátím. Jak jsem ti řekl na discordu, tak se ke mě dostalo toho tolik, avšak bez nějakých důkazu a nebo se to ke mě dostalo ale by to tak měsíc staré.. Takže jsem to bohužel nemohl nijak řešit..


Powered by LeoSight IFS
LT~21