Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení/zkrácení permanentního banu pro Globálního administrátora.


neznamy#11753

Smazaný účet

10
3.6.2023 15:07, naposledy upraveno 5.6.2023 15:38 uživatelem neznamy#11753

Ahoj všem co čtou tuto žádost o UB.
Předem se chci omluvit za délku žádosti, snad to nějak zvládnete.

Tímto bych si chtěl opětovně a-však neoprávněně zažádat o zkrácení, nebo zrušení svého permanentního banu, který jsem dostal od administrátora @SovietDog . Jak jsem již říkal v minulých žádostech, rozumím proč tak Soviet činil a svých chyb jsem si plně vědom, Sovieta při jeho bývalých interakcích nijak  nechci a ani nemám snahu zpochybňovat.

Proč mi byl ban udělen? Za obcházení permanentního banu.

Poprvé (9.4.2022) jsem dostal ban za "NonRP act, Gross RP, Zdravý rozum + historie". Asi po 3 měsících se mi povedlo ban obejít na účtu TheBread, přičemž né na moc dlouho, byl mi vzápětí udělen permanentní ban od @Dzardys , následně jsem se pokusil obejít ban znovu (ano, skimo pro mě bylo srdcovou záležitostí) to bylo "úspěšné" a vystřídal jsem celkem 3 účty (Saguarek, Hvezda - posléze K3vin, Lovel1k ) nahrál jsem za tyto účty min. 1000h. a docela jsem se zabydlel nemluvím o majetkové stránce, ale o té morální. Poté co se na mě Soviet portnul, bylo mi jasné jak na mě přišel, ovšem moje jednání - opětovně naprosto netaktní, už se k tomu raději nechci vracet. Zase jsem se dostal do úzkých a měl jsem *plnou hubu* keců a dělal jsem tzv. "velké ramena přes písmenka, jak je u mě asi obvyklé... *povzdech* Vím, Soviet mi říkal, že už se na skimo nikdy nepodívám a nic jiného ani nečekám, ale přece jenom, život máme všichni jenom jeden a chybami se člověk učí, proto prosím aby jakýkoliv Globální Administrátor zvážil zrušení permanentního banu, poslední šance bych se opravdu rád dočkal, už si nechci hrát na to co nejsem a hlavně nechci už působit jako ten věčný "nikolasek97" chci aby tohle období bylo jednou provždy za mnou a už se to nikdy neopakovalo...
Podotýkám, že poslední žádost o UB na můj "hlavní účet" byla psána zhruba 11 měsíců zpět... 

Proč by měl být můj permanentní ban zrušen?

Důvodů je jistě víc, ale to by bylo až moc "klišé" proto to tu sepíšu tak nějak v celých větách.
Rád bych se mezi vás vrátil skimo komunito, za těch skoro 4-5 měsíců co jsme tu společně byli jsem si teprve uvědomil jak cenná komunita lidí jste... Co si budeme, ale není divu, že LeoSight drtí stále první místo, člověk je tu "jako doma" docela rychle. <3  Na LeoSight jsem se vždy chodil odreágovat a zapomenout na zlé "chvilky" z osobního života, rád jsem dle některých "potil majetek" s tím bych chtěl taktéž skoncovat a zaměřit se ještě více na RolePlay než tomu bylo doposud.

Moje šance na UB je mizivá tak moc, že bych chytil kachnu kolem krku a neviděl ji do očí, ovšem jak jsem již psal téhdy - naděje umírá poslední... Pravidla si čtu defakto pořád a snažím se zdokonalovat i na FivemRP,  jak už morálně, tak vědomostně. Nechci se už vrátit do starých kolejí a snažit se kopat kolem sebe, hlavně nechci už být tak pokrytecký a myslet jen na sebe, taktéž nechci porušovat pravidla a být takovou tou černou ovcí komunity, vím... Jestli mi bude permanentní ban odebrán, bude trvat dlouho než se dostanu na normální úroveň, ale budu se snažit z vaší paměti vymazat ten známý a odporný nickname - nikolasek97. Bohužel. Nemám co dělat a nikde mě to nebavilo tak moc jako na skimu, a ať už to bylo FiveMko nebo MTAčko... Prostě, už se nechci schovávat, jsem si na 100% jist, že kdybych se mohl vrátit zpět na začátek roku 2022 nikdy bych nic takového neudělal... Byl jsem prostě děcko, které si léčilo komplexy ze školní šikany na internetu. :shrug: Přece jenom.. Téhdy jsem byl 13. letý Nikolas, ani nevím proč jsem měl potřebu tohle dělat, pamatuji si jen to, že jsem se snažil zapadnout do určité skupiny lidí, a proto jsem dělal to, co jsem dělal. Potom za účet Hvězda (K3vin) jsem si tu svůj okruh lidí našel se kterými jsem nepotřeboval dělat blbosti a být středem pozornosti... ( Však vám už to dojde, kdo všechno semnou RPil...) Zpětně se za to moje chování stydím tak moc, že to nelze ani slovy vyjádřit, omlouvám se, od udělení Permanentního Banu na Lovel1k není den co bych nelitoval svých chyb co jsem tu způsobil... Vám všem co jsem vám kazil požitek z RP a choval se jako idiot. Doufám, že každý z vás dokáže pochopit to, co jsem tady natropil za poslední dobu... Mockrát se za to omlouvám a vím, že se nic podobného již nestane. Ano jsem jen normální a obyčejný kluk, ale z chyb co jsem na tomto serveru udělal jsem se poučil a vím, že už je dělat nebudu.

Plány do budoucna (v případě zrušení permanentního banu). 

Dostáváme se k další části a to té, co že to vlastně budu dělat v případě, že mi bude ban odebraný...? Určitě bych rád něco dokázal, jestli už ze stránky mého osobního RP, tak už nějak zlepšit RP druhým hráčům. Za tu dobu co mám permanentní ban se mi v hlavě namnožilo hodně plánů které bych rád uskutečnil. V jednom bodě by se to dalo říct, že bych chtěl dokázat moji nápravu/změnu i jiným způsobem než sebelítostí a "slovy" neboli "plány". Samozřejmě kdybych ty plány neměl k čemu bych si potom žádal o zrušení permanentního banu. 


Závěr.

Budu rád za jakékoliv reakce pod touto žádostí, jak pozitivní, tak negativní... Taktéž budu rád, když se mi vyjádříte i jinak než formou "reakcí", v případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte ozvat na můj discord - Nikolqs_#8419... Taktéž bych jen rád podotknul to, že k dnešku (3.6.2023) jsou všechny téhdejší účty smazány a je aktuální jen tento jediný (minimálně v to doufám...) No co... Dostáváme se k úplnému závěru této žádosti, pokud jste to dočetli až sem nesmírně vám děkuji za to jaký čas jste do toho vložili, snažil jsem se zde podotknout uplně vše co mám na srdci, konečně upřímně a dle svých možností a vědomostí.

Přejí všem hezký víkend (Nebo den, záleží kdy tuto žádost čtete). 
Doufám, že další místo kde se střetneme bude SkimoRP.                                                                                                                                                                                                                                                                          💫 Nikolas.


Spoiler
V případě zrušení permanentního banu, bych rád požádal i o UB na discord server LeoSight za můj discord uvedený výše. Děkuji.




7.6.2023 08:09

No, vidím zde spoustu eufemismu a spoléhání se na obsáhlost. Co však nebereš v potaz, jsou následky za věci, které jsi tu předváděl dávno po permabanu. Několikanásobné obcházení permabanu, útoky na Sovieta (spíš teda výkřiky do tmy), zkrátka a jednoduše jsi nám dal najevo, že pravidla nerespektuješ a nezajímají tě.

Poslední ban před necelými dvěma měsíci, za tu dobu se člověk určitě nezmění tak, jak se nám tu prezentuješ. Vidím v té žádosti opravdu jen spoustu pokusů říct to, co lidé většinou chtějí slyšet, ale od pravdy to celé má daleko.

Ani u mě s tímto neuspěješ, činy mají následky a pokud se masivně dopouštíš disrespektu pravidel za účelem zviditelní sebe sama, budeš na to muset holt doplatit. V tomto případě tím, že si ještě opravdu dlouhou dobu nezahraješ.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo