Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Puding-NonRP Driving-Zrušení banu


toustikk

Hráč

20
4.6.2023 16:26

Zdravím, dnes jsem obdržel ban za NonRP Driving  a chtěl bych požádat o zrušení banu.

Začal bych tím že se to stalo u Dopravní nehodu u Camusu, přičemž já který řídil Subaru Impreza WRX STI dělané na Skoky, Vyjíždění hor klidně i při 60 stupňovém stoupání. Jsem se chtěl dostat přes Dopravní nehodu tak jsem do vzal vedle po polní cestě a poté po kopci.

Mám zvednuté auto ,široké kola a geometrii, tudíž moje auto může klidně a schopně  jezdit offroad,a po internetu je tisíc videí kde takto upravené Subaru či jiná značka jezdí rally offroad nebo dirt rally.

Pokaď se podíváme klidně na youtube nebo nějakou jinou stránku kde jsou videa ohledně WRX tak je vidět že auto vydrží dost i skoky které jsou docela nesmyslné a kopce který se nezdají tak vyjedou. Po lese se prohání klidně přes 150km/h - a více.(pokaď je teda na to auto přizpůsobené)

 

Tady menší video kde jde vidět nějakej skok a jakou rychlostí se jezdí WRC.

https://www.youtube.com/watch?v=Zu8SBZrdoRA

https://www.carthrottle.com/post/the-14-most-insane-wrc-jumps-ever-seen/

https://www.youtube.com/watch?v=b3On0RonGOs

Tady máte nějaké specifikace Subaru Impreza WRX STI.(jsou úplně dole v článku) 

https://www.auto.cz/test-subaru-impreza-wrx-sti-zkrocena-bestie-1863

Tímto bych chtěl teda požádat o zrušení banu @Puding.

Omlouvám se za nějaké ty chybičky v tom.

 

Jackal

VIP

46
4.6.2023 18:01

A všiml sis i toho, že ty činností v tvých videích dělají profesionálové, pod dohledem záchranných složek a s profesionálním vybavením?

Ono je pěkný, že máš "rallye auto", ale bez úprav ti je k ho...ničemu. A teď se nebavím o úpravách z tuning modulu, ale o těch passive, které si můžeš (měl bys) vypsat do /ed-u. Tyhle rallye úpravy stojej tunu nejen peněz, ale hlavně času...a ve finále si můžeš udělat rallye auto i z Feldy...a jak by si obstála "stock" Felda v terénu? No, vidíš to.

Obhajovat možný NonRP Driving tím, že támhle profíci s PROFI ÚPRAVAMI jezdí támhle tak a tak je, přiznejme si, nesmysl. Někdy si i najdi, jakou práci obnáší udělat z toho auta takovou bestii, aby s tím mohli jezdit tak, jak jezděj. Navíc, těch banů za NonRP Driving máš vícero.

A ne, nemoralizuju, i já jezdím v terénu s jistejma autama jak hovado, ale vždy přehodnocuji, jestli to to vozidlo zvládne + mám nějaké úpravy i v edu, zaRPit si blbej skidplate je to nejmenší a olejová vana ti při jízdě v terénu poděkuje, žes jí nerupl.

4.6.2023 18:12

Jak jsem ti psala i na DC, není to jen o jedný akci. Sleduju tě od včerejška - viz tvůj zmíněný let přes schody v BA. I kdybyste tam měli ty nájezdy, nepojedeš tam ve 150kmh jen protože máš auto co má v názvu "WRX".
V historii máš trest za nonrp driving teď už šestkrát.
Vlastnění WRX(ani raptoru) tě neosvobozuje od RP drivingu a nedává ti povolenku lítat kudma to jen jde.



V /edu nemáš nic o dodatečných úpravách, co by ti chránili spodek auta nebo by jej jinak upravovali na to co ty předvádíš. Jinak toho docela dost vypsal Jackal.


Nechám to odemčený, jestli k tomu má někdo něco dalšího tak si ráda vyslechnu další názory. Jen abyste tu měli i můj pohled.

Matbrok

Hráč

113
5.6.2023 13:37

Nechci tu nikoho nějak urazit, ale passivně si zaerpit zvýšení auta je obcházeni úpravy známé jako blueprint handling a nemělo by to být povolené. Např já mám WRX STI zvýšené od Wrighta... Nerad bych se tu hádal, ale zvýšení auta pasivním zaerpením je za mě blbost. Snad tím někoho neurazím...

5.6.2023 15:39

Začal bych tím že se to stalo u Dopravní nehodu u Camusu

já jen přiložím video jak si to projel  řekněme jak (hovado

https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1cwLyVVrDkrJdP/d1337RGRnNyO?invite=cr-MSxBUE4sMTMxNzQ2NDY1LA

 

5.6.2023 16:07

Inu, nikdo nepřinesl nic co by nějak toustíkovi pomohlo, tudíž to tu uzavřu. Žádost tedy zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~74