Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o Unban


U3DANNYCZ

Hráč

3
4.6.2023 20:50, naposledy upraveno 6.6.2023 19:04 uživatelem U3DANNYCZ

Chtěl bych pořádat Unban na tomto učtě aspoň

Takže kde začít ... Oba učty jsem základal já, protože kamarád je na toto uplně mimo... Oba emaily jsou moje což i hesla jsou moje ... Maily pošlu secret zda by byla potřeba.

Moje kravina byla celkem že jsem napsal do skupiny že jdu hrát za něj ... ale nikdo se mě nezeptal .. jak vím heslo... jednou věcí to je i to že tu máme celkově 3 pc na kterých se normálně hraje... vše jsme dodržovali podle pravidel.. dávali jsme reporty na další hráče co neuměli erpit a nebo podobné věci... což jsem už nepatří ...  Nic méně jsme se z našich chyb poučili ... chtěl bych hrát nadále ... kamarád si založil už svuj nový takže erpí tzv. svoje ...
co se týče dalších věcí, chtěl bych jen říct že jsem nečetl ty globální pravidla .. na ty jsem uplně zapomněl a jak oznamuji tak budu rád když mi prosím tohle prominete a nebo aspon zkrátíte délku banu prosím ... prosím o smilost ... a když vím že mi to asi nevyjde
jinak discord skrze secret zpravu je U3Slzy Braško#6687
Děkuji ...

 

 

@Dzardys

 

5.6.2023 16:07, odstraněno 6.6.2023 19:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
9.6.2023 16:58

Ahoj, ban máš poněkud krátkou dobu, v případě globálních pravidel se pak bavíme o poněkud závažnějších porušeních, proto si jednoduše nemyslím, že týden od udělení trestu je dostatečně dlouhá doba pro zrušení. Podej si prosím žádost nejdřívě měsíc od daného trestu.


Powered by LeoSight IFS
LT~21