Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban


4.6.2023 22:05

zdravím lidí co to čtou

dostala jsem ban  z duvodem FEAR okej

jak to začalo ?

Začalo to tak že PSA osoby zadrží osobu jen tak v mg benzínky a 

pan @Dzardys ic jmeno Steve_Zyas ?

mi da jen tak pokutu a pak mi jen tak nastoupí do vozídla tož nevím či ic nosí PSA masky a pak po sundaní masky si hned nasadi ODZNÁK PSA není normalní aby PSA osoba nastoupil občanovy do vozídla jen tak a pokutoval jen tak žadnej Fear nebyl nehctěl jsem rpit tvuj TrashRp že jsi nastoupiš do vozídla jen tak jak se ti zachce a pokutovat taky vozídlo ani jsi ic neřekl že at odjedu nebo bude pokuta a nebo výzva nic jen tak jsi tam šupnul pokutu a hned bezduvodně jsi chtěl po mě Doklady ic jsem neměla duvod ti dávat doklady či  tak něco

@Dzardys doufám že si jsi uvědom co jsí pravě udělal

-rep

na jak dlouho ban ? Hod/Min 

4.6.2023 22:14

Absolutně nechápu smysl tvojí žádosti, každopádně když na tebe někdo míří zbraní, tak není na místě říkat "aha do p*či, co zkoušíš" nebo podobné výlevy. Jsi trashRPič, jsi tím známý, zkus jednat trochu dle zdravého rozumu a rozeznávej IC a OOC. Nechápu dotaz na délku trestu, když ji máš na screenu, který jsi sám poslal.


Powered by LeoSight IFS
LT~28