Zdravím začínam to psát v 15:58
chci se tu omluvít adminem @Dzardys za včerejšek večer okolo 22:40 napišu to tu kratší tak doufám že tohle čteš @Dzardys nebolí každej člověk (hráč) jelikož se tam dělo to že Dzardys jmeno ic Steve_Zyas
zaRPIL že at odjedu z tým vozídlem nebo bude pokutováno jelikož pak došlo že chtěl po mě doklady ic jsem řekla že z jakeho duvodu chyba na moje straně příznavám se o muj TrashRp či jak to nazvát k tomu
jelikož bylo zbytečně se vyjadřovát na Nove téma Dzardys ty víš o co se jedná..
jelikož se nudím nevím co mám dělat a každej by měl dostat 1/2 šance na to aby se rozmysli co opak dokáže a zamyslí se na každej problém Chybami se člověk učí takhle pokud to mužu názvát a chci se přídát zpatký na server pod jmenem SKIMO omlouvám se co sem provedlá včera večer Děkují za veškerou odpověd od pana ADMINA @Dzardys
Hezky den přejí
❤️ aj tobě @Dzardys
Zdravím začínam to psát v 15:58
chci se tu omluvít adminem [user:3773] za včerejšek večer okolo 22:40 napišu to tu kratší tak doufám že tohle čteš [user:3773] nebolí každej člověk (hráč) jelikož se tam dělo to že Dzardys jmeno ic Steve_Zyas
zaRPIL že at odjedu z tým vozídlem nebo bude pokutováno jelikož pak došlo že chtěl po mě doklady ic jsem řekla že z jakeho duvodu chyba na moje straně příznavám se o muj TrashRp či jak to nazvát k tomu
jelikož bylo zbytečně se vyjadřovát na Nove téma Dzardys ty víš o co se jedná..
jelikož se nudím nevím co mám dělat a každej by měl dostat 1/2 šance na to aby se rozmysli co opak dokáže a zamyslí se na každej problém Chybami se člověk učí takhle pokud to mužu názvát a chci se přídát zpatký na server pod jmenem SKIMO omlouvám se co sem provedlá včera večer Děkují za veškerou odpověd od pana ADMINA [user:3773]
Hezky den přejí
❤️ aj tobě [user:3773]