Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Globální Administrátor - Zdravý Rozum + Bohatá Historie. (Permanent)


majkyyfn

Hráč

15
5.6.2023 17:10, naposledy upraveno 6.6.2023 21:01 uživatelem majkyyfn

Zdravím celý Admin Team, a všechny čtenáře tohoto Témata.

Tímto tématem bych si rád zažádal o Zkrácení případně Zrušení mého třetího Permanentního Banu u Globálního Administrátora, Páč si nepřeju aby mé unbany řešil nadále - SovietDog.

Nebudu tady říkat že to bylo neoprávněně a s Permanentním Banem rozhodně souhlasím.

- V logu nejde moc toho vidět, jelikož jsem si dělal zásoby ale pro případ ho tady hodím. : https://leosight.cz/logs/dBNaTjnf4s

Abych to nějak vysvětlil jezdil jsem na motorce a poté vidím hráče který byl u auta a RPil si injuries a čekal na nějakou pomoc ale já jsem dojel k němu a řekl jsem mu -

 

Vím že nebylo to nejlepší co jsem v té situaci mohl udělat, a také toho teď lituju.

Chystal jsem postavu se skvělým Lore-m. Typický Afro-Američan který si vydělává prodáváním Drog.

Také jsem si potom psal s hráčem na discordu a omluvil jsem se mu že jsem se takhle zachoval, s mojí pomocí by mohl dále RPit ale já zachoval jsem se jako vůl. 

Také bych se chtěl samozřejmě omluvit samotnému SovietDog -ovi, kterému jsem zbytečně zabríral čas při noční hlídce, a celkově jak mě musel celou tu dobu co jsem účinil na SkimoRP děkuji. 

- HISTORIE

Vím že za celou dobu hraní na Skimu jsem tu historii hezky podělal a citím se trapně za to co jsem dělal, většina banu jsou z "okrádáček" - okrádání bez jakéhokoliv záznamu" a poté že jsem línej a neumím si zaRPit lehké Injuries. Vím že jsem sliboval že se Illegálu zbavím a dosud jsem se toho nezbavil, jednoduše na skimu mi legál moc nevoní, a řekl jsem si že rádoby "okrádání " hráčů bylo dost, a tak jsem se přesunul na celkově jinou postavu která je zaměřená na něco jinýho, a né manipulovat s hráčema ani po nich střílet co dosud jsem dělal.

 

- SKIMO

Nebudu tady lhát, skimo mi ty dva měsíce chybí a zase si tam pokecat s kamarádama a nebýt jednoho kamaráda tak tohle asi nepíšu. Protože vím že by to už nemělo smysl a celé jsem si to zase pokazil, třetí šanci jsem dostal a teď můžu jenom doufat že se štěstí usměje.

 

- Děkuji všem čtenářům kteří si tohle přečetly a přeju vám krásný zbytek dne či večera. ;)

                                                                   

 

 

 

7.6.2023 08:15

Ahoj, byť sis s formátem žádosti dal nějakou práci a žádost se vizuálem řadí mezi ty čtivější, není to bohužel argument, díky němuž bys u nás vyhrál. Jak jsi již sdělil sám, obsáhlá historie je obsáhlá historie a tobě nepomáhá ani fakt, že máš na kontě 3 permabany. A jak já říkávám... to už je zkrátka chvíle, kdy se permaban stává opravdu permanentním, je mi líto, ale ani zde neuspěješ.


Powered by LeoSight IFS
LT~26