Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo zkrácení banu


Porek600

Hráč

3
5.6.2023 18:31

Zdravím dne 1.8.2022 18:24 jsem dostal permanentní ban za krádež vozidla bez povolení, NonRP Driving, non injuries, historie.1.8 Byl můj poslední bán a můj předposlední ban byl 15.1.2022 20:07 což je 7 měsíců od permanentního banu.
Vím že je moje banová bilance velká (29) ale jsou tu i tací kteří mají daleko více banů i nějaké permanentní a dostali šanci. Takže si myslím že bych tu opravdu POSLEDNÍ šanci mohl dostat. Pokud bych znova porušil jakékoliv herní pravidlo tak už bych dostal opravdu PERMA ban. Od mé permanentní blokace je 6 měsíců a za tu dobu jsem se zlepšil a také jsem dospěl. S největší upřímností říkám že jsem se opravdu zlepšil a mohl bych dostat tu druhou šanci a pokud ne tak aspoň zkrácení banu. Chtěl bych zase opět hrávat na tomhle serveru protože mě to tady bavilo a měl jsem to tady rád. Tak bych rád dostal druhou šanci. Pravidla jsem si přečetl a jsem připravený znova hrát. Jsem poučený z chyb které jsem udělal. Byl bych moc rád za unban. Opravdu jsem se poučil a chtěl bych tady rpit znova a bez porušovaní pravidel. Jsem už jiný a porušovat pravidla nebudu to Vám slibuji.

6.6.2023 00:01

Argumentace typu že má někdo více banů a jsou stále na serveru je velice chabá a špatná. Mimo to žádost samotná nemá o čem moc říct, takže znovu tě zklamu ale bohužel, budu to muset zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~19