Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

|Neadekvátní RP během ilegálu, nonRP injuries|@Dzardys


neznamy#9024

Smazaný účet

14
6.6.2023 13:00, naposledy upraveno 6.6.2023 18:03 uživatelem neznamy#9024

Čauvéc, před měsícem jsem dostal permanentí ban za ''Neadekvátní RP během ilegálu, nonRP injuries'', od administrátora @Dzardys, takže tímhle příspěvkem bych si rád zkusil zažádat o unban/zkrácení.

Abych zavedl do děje, jednoho dne v noci, nás napadlo splečně s mými kamrády, že půjdeme okrádat. Vše šlo bez problému, okradli jsme pár lidí a vše bylo v pohodě, ale po chvilce jsme narazili na jedno černé Tahoe, které jsme samozřejmě hned chtěli okrást, tak jsme klasicky přijeli k vozidlu a začli řvát ať si vystoupí, a tak dále. Tahoe, nás mělo celkem naháku a ujíždělo nám. Po nějakém delším nahánění Tahoe, přijelo auto na pomoc Tahoečku, který nás začlo pronásledovat. Po zase nějaké chvilce nahánění se nás rozhodlo Tahoe pitnout. Tady přichází mé porušení  pravidla nonRP injuries, pit nás poslal do lampy. My místo toho, aby jsme začli RPit injuries, jsme začli střílet. Po tom co jsme všechny poPKačkovali, se už řešila akce s adminem, kde to nakonec skončilo permanentím banem. ((Video z přestřelky))

Co bych chtěl po případném unbanu RPit? Určitě bych chtěl na nějakou dobu dát ruce pryč od ilegálního RP, a chtěl bych tak vyzkoušet legální, který jsem snad ani v životě neRPil. Pokud bych měl ale zase chuť RPit ilegál, tak bych ho určitě nevedl stejně, jak to bylo donedávna.

 Takhle ke konci, bych chtěl ještě napsat, že jsem si plně vědom toho, že to co jsme poslední 4 měsíce předváděli, není v pořádku. Neustálé řešení reportů podané na nás, ohledně toho, že jsme někoho vyDMkovali nebo jiné porušení pravidel bylo na denním pořádku. Chtěl bych se tak omluvit všem lidem, kterým jsem nějak zkazil požitek z RP. Omluva také patří hlavně adminům, kteří museli naše reporty řešit.

Díky za přečtení této žádosti a za jakoukoliv reakci, peace.

9.6.2023 17:05

Jedná se o tvůj první permanentní ban, rozhodl jsem se ti tu šanci dát, doufám, že ji nepromarníš.


Powered by LeoSight IFS
LT~36