Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení banu @SovietDog


Porek600

Hráč

3
6.6.2023 19:55

Ahoj pro všechny kteří čtou tuhle žádost.

Touhle žádostí bych chtěl požádat o zkrácení nebo zrušení Perma banu , který mi dal administrátor @SovietDog. Svých chyb jsem si vědom a rozhodnutí administrátora nezpochybňuji.

Za co mi byl udělen perma ban?

V minulosti jsem dostal hodně podobných banů typu: NonRP driving, krádež vozu bez povolení, Nonrp Injuries, non Fear RP. Před mým perma banem jsem byl hodně dlouho čistý bez banů.

Takže, svůj perma ban jsem dostal dne 1.8.2022 byl to normální den kdy jsem si chtěl v klidu vydělat pár tisíc v práci kamioňáka. Ale tento den mi to vůbec nešlo. Komukoliv z nás se někdy nedaří a máme chuť věci odfláknout nebo je brát na lehkou váhu. Ke konci dne jsem si řekl, že se půjdu projet ve svém Mustangu. Začala mne honit PSA ,tak jsem si řekl ,že je trošku potrollím. Začalo to tím, že jsem jak blbec jezdil přes hory ve svém Mustangu a následně jsem se i parkrát vyboural. Rozbil se mi Mustang a PSA auto stálo zamnou tak jsem ho ukradl a ujížděl jsem v něm a pak mne zmrazil SovietDog a dostal jsem permaban za výše uvedené důvody. Velice rád bych se podíval na Skimo, ale už tak jak se patří uctivě a slušně. Tímto bych chtěl požádat o šanci a dokázat to, že jsem vhodný ke hraní kvalitního RP. Snažil jsem se o kvalitní RP, o zážitky pro ostatní ale i pro zlepšení sebe. Pokud bych měl někdy možnost podpořit server velmi rád bych přispěl ke kvalitě a k jeho dobru a zlepšení. To mi můžete věřit. Hrál jsem zde 1,75 roku a mám tady odtud hromadu pěkných zážitků ať už výcvik u PSA apod. Také jsem tady na serveru poznal mnoho nových přátel. Z mých chyb a poškození kvůli mně na serveru jsem se poučil a velmi dávám pozor i na malé chyby.

Mé minulé žádosti

Ano, vím mé minulé žádosti byly blbé a odfláklé. Často jsem si z těch žádostí dělal srandu a chápu SovietDoga, že mi je odmítnul, ale na této žádosti si dávám záležet a bude to má poslední žádost.

Proč bych si přál unban a proč by mně měl být udělen

Přál bych si dostat možnost vrátit se zpět mezi tuto komunitu a dále pokračovat v hraní RP. Chtěl bych zde prožít spoustu suprových zážitků a vždy se zlepšovat. Jsem si toho vědom že mé šance nejsou vysoké po mých žádostech a problémech. Ale vím že moje RP má dostačující úroveň a odehraných hodin. Už bych nedělal žádné zbytečné trollingy A-Teamu ani hráčů. Chodil jsem jen pro regeneraci sebe a odpočinek z hraní RP. I toho jsem si vědom že platí stejná pravidla pro každého a nemám s nimi problém. Dělal jsem to proto že jsem byl neuctivý a bezohledný vůči hráčům a A-Teamu. Myslel jsem si že mi to projde bez následků. V současné době se toho hodně změnilo a vidím nějakou šanci a proto se snažím o mojí druhou šanci. Mezitím co jsem dostal ban tak si pravidla které jsem porušil zpětně procházím a snažím se zlepšovat čím dál víc. Na uctivém a bez problémovém chovaní vůči hráčům a adminům. A vím že nějaké nedokonalosti, které jistě mam musím ještě popřípadě doladit. 

Tímto chci požádat SovietDoga, aby se nademnou naposledy slitoval a dal mi ještě jednu šanci. Moc to pro mne znamená. Můj cíl je být na serveru pozitivním hráčem. Chci se zaměřit na zlepšování herních dovedností a pomoc novým hráčům na serveru s RP. Chci reprezentovat Vaší komunitu a být vzorem pro ostatní. Skimo je pro mne přeměňující hlavní náplň volného času. Lituji všeho co jsem zde udělal. Kdybych měl stroj času tak bych žádné pravidlo neporušil a nic bych z toho nedělal. Ale stalo se. Věřím tomu že SovietDog je rozumný, profesionální a férový admin na úrovni a doufám že si ve mně najde pochopení za moje činy , které mne samozřejmě v ničem neomlouvají 

Ještě jednou se za vše omlouvám

Budu rád za jakoukoliv reakci nebo odpověď.

Děkuji Vám za Váš čas a energii kterou vynakládáte na dělaní tohohle serveru. Doufám že mne pochopíte a dáte mi druhou šanci ,aby jsem se opět mohl stát součástí vaší komunity.

Porek600

7.6.2023 03:58

Fajn, šanci dostaneš ale věř že jak milé něco vyvedeš, tak máš okamžitě znovu permu. Doufám že si rozumíme, že od této chvíle jsi v takzvané "podmínce".. užij si hraní a ještě ti doporučují si znovu přečíst pravidla.


Powered by LeoSight IFS
LT~26