Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zkouším co kdo nabídne - Brabus 60S s rokem výroby 2013


Jackal

VIP

46
7.6.2023 15:09, naposledy upraveno 7.6.2023 22:13 uživatelem Jackal

NEJVYŠŠÍ PŘÍHOZ - 45.000.000,-


Předem upozorňuji, že se nejedná o aukci ani prodej. Pouze zkouším co kdo nabídne, pokud se mi nějaká nabídka bude líbit, tak jsem ochotný vozidlo prodat/vyměnit.


Zdravím, uvažuji nad prodejem či výměnou svého vozu. Vůz je po kompletním servisu a bylo o něj staráno s láskou.


Jedná se o Brabus 60S, který byl, nečekaně, předělán firmou Brabus GmbH. V San Andreas se momentálně nachází dva jediné kousky a troufám si říct, že jejich počet nebude růst. ((jedná se o handling blueprint, ne původní uniq.))
Co se motoru týče, tak vůz má dvanáctiválcový motor o objemu 6.3 litru s výkonem 537 kW, takže nějakých 730 koní. Maximální rychlost dosahuje 315 kilometrů za hodinu, zrychlení z nuly na sto to dá za zhruba dvě vteřiny.

V interiéru nalezneme kožená sedadla v hnědé barvě, která spolu s dekory z černého dřeva dodávají vozu krásný look nejen navenek, ale i zevnitř. 

V exteriéru si pak můžeme povšimnout černých fólií na veškerých chromech a kolách, což opět dodává vozu pár bodů na kráse. 
Nájezd v současné době činí něco okolo 3500km, ale nájezd při případném prodeji se může samozřejmě lišit.

Vůz si můžete prohlédnout zde, v případě zájmu je samozřejmě možná i osobní prohlídka a projížďka.


Nabídky můžete zasílat rovnou do komentářů pod příspěvkem, na telefonní číslo 586-941, či na emailovou adresu donato.ortiz@post.ic
Je nutno ale říct, že vím, jakou hodnotu toto vozidlo má. Proto bych se rád vyvaroval směšným nabídkám typu 5 milionů. Taktéž upřednostním výměnu za jiné podobně upravené vozidlo, avšak prodeji za nějakou vhodnou částku se taktéž nebráním.

-Ortiz


Powered by LeoSight IFS
LT~22