Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Navrácení pozemku zesnulé osoby zpět do vlastnictví státu


Wexik

Hráč

29
7.6.2023 23:27

Podatel: Weximilian Alexei

Věc: Žádost o navrácení pozemku zesnulé osoby zpět do vlastnictví státu


Odůvodnění: Vážený soude,

rád bych vás touto cestou požádal o navrácení pozemku vedeném pod číslem 259 zpět do vlastnictví státu. Pozemek v aktuální době spadá do vlastnictví společnosti Russian Security & Transport s.r.o. jejíž majitel Ivan Tereschenko je již déle než rok po smrti a tudíž není schopný nadále vykonávat vlastnické právo k nemovité věci čímž jí dle zákonu zákonu č. 79/2022 Zákon o ochraně stavu nemovitostí dle paragrafu č.3 opustil. §3 Nevykonává-li vlastník vlastnické právo k nemovité věci (nemovitost není udržována či užívána vlastníkem ani jinými osobami odvozujícími svá práva od něj) po dobu jednoho roku, má se za to, že ji opustil.“ Tudíž podle stejného již výše zmíněného zákona dle paragrafu č.5 pozbývá vlastnického práva ve prospěch státu. §5 Opuštěním věci pozbývá vlastník svá vlastnická práva ve prospěch státu San Andreas.“

Závěrem bych rád soudu poděkoval za ochotu a případné vyhovění v této věci.


Záměr: Navrácení pozemku zesnulé osoby zpět do vlastnictví státu

17.6.2023 18:56

Adresát: Weximilian Alexei (( @Wexik ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Alexei,

celou skutečnost jsme prošetřili a zjistili jsme, že daný pozemek skutečně propadá do vlastnictví státu dle platných zákonů. Pozemek byl tedy navrácen do vlastnictví státu. 


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~24