Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Má naprosto podlední šance se se všema setkat.


Morocko

Hráč

15
8.6.2023 11:48

Ahoj, abych Vás dostal do menšího obrázku, tak to tu malilinkato povysvětlím. Ano, dostal jsem druhý permanentní ban, ačkoli tentokrát už to nebylo za mé nepříčetné chování a porušování pravidel, spíš šlo o "zabití času".. Ban jsem dostal za jistou věc.. nonRP inj. a Nenahlášení pravidel.. Chtěl jsem se jen nechat odvézt z Montgomery do Blueberry, abych si mohl vyzvednout auto.. Mezitím, co jsem seděl v autě s nějakým člověkem (jméno už si nepamatuji) tak jsem byl alttabnutý a dodělával si seminární práci do školy, jen kousíčkama jsem alttabnul zpátky, abych viděl, jestli se něco neděje.. (dopravní nehoda, zastavení policii nebo něco uplně jiného) Člověk, jež mě vezl, tak si se svojím autem vybral opravdu nevhodnou cestu, kde poté naboural.. nezareagoval jsem v jaké rychlosti, tak jsem se řídil jeho chováním, statusem a poškozením auta. On měl nějaké lehké inj. a vypadalo to, že to zaeRPil jen aby se neřeklo a v ooc mu to bylo celkem šumák, tak jsem si jen hodil (ano přiznávám že to mám nabindované) přiměřený status a menší /ame (popř. mohu dokázat logama) protože se mi tím nechtělo moci zabejvat (přeci jen bylo asi okolo rána a na serveru bylo max 15 lidí, ačkoli to neomlouvá) Poté, když mě odvezl, tak jsem mu poděkoval (ic) ale on byl nějaký nepříčetný, tak jsem vystoupil a šel si vyzvednout auto, když v tom na mě začal nacouvávat a několikrát mě srazil na zem. Než jsem stihl vypnout tabulku vyzvednutí auta, tak jsem já a myslím, že i on dostali ban.. bohužel já permanentní.. a proto se obracím na Vás s prosbou o unban mého účtu na serveru Skimo Roleplay. Chci vyjádřit svou upřímnou lítost nad svým chováním.

Chápu, že moje předchozí jednání porušovalo pravidla serveru a uznávám, že to nebylo vhodné. Přijímám plnou odpovědnost za své činy a jsem si vědom, že takové chování není akceptovatelné ve vaší komunitě.

Chtěl bych se tímto omluvit všem administrátorům a hráčům, které jsem svým jednáním obtěžoval nebo poškodil. Myslím si, že každý z nás si zaslouží  šanci, a slibuji, že se poučím ze svých chyb a udělám maximum pro to, abych napravil své jednání.

Skimo  je pro mě nejen zábavným místem, ale také komunitou lidí se stejnými zájmy. Cením si hodnot a pravidel, které tato komunita vytváří, a slibuji, že se budu snažit být respektujícím a příkladným hráčem.

Jsem připraven akceptovat další sankce nebo podrobit se dalším krokům, které si vyžádáte, abych dokázal svou ochotu změnit a vyrovnat se s následky svého jednání. Rád bych se zapojil do jakéhokoli procesu obnovy účtu, který považujete za vhodný.

Velmi si vážím vaší pozornosti a možnosti vyjádřit svou lítost a snahu o změnu. Doufám, že přijmete mou omluvu a příležitost vrátit se do komunity Skimo Roleplay.

@Pakandza

 

8.6.2023 12:09

Ahoj, nemáš úplně velkou historii oproti ostatním, dříve jsi měl dokonce status TP, což je víc než zarážející. Za poslední skoro rok máš bany především ode mě. Nechápu proč někdo jako ty, kdo chápe pravidla RP musí vynechávat zranění nebo nárazy vozidla a podobně. Nemám problém s tím tě pustit opět do hry, přistupuju ke všem stejným metrem. Pokud se ale opět budeš po čase chovat neadekvátně bez problému zase půjdeš na odpočinek. Važ si mojí laskavosti, budu tě sledovat kulíšku!


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024