Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Perma.


cloudy

Hráč

13
8.6.2023 20:55


Ahoj, je to téměř měsíc od doby, co mi uplynul můj ban, a píšu si žádost o unban.

Za co jsem dostal permanentní ban?

Ban mi byl udělen za DM, nonrp injuries metagaming, nonrp driving, nonrp odtahovaní vozidla + historie

Abych začal úplně od začátku. Bylo 9. Května asi už po půlnoci, a s kamarádem jsme neměli vůbec co dělat, tak jsme si dali takové “derby” v PT Cruiserech, což samozřejmě nebyla správná volba a doteď toho lituji. Abych se vrátil zpět k tématu, po tom, co naše derby skončilo díky rozbitým vozidlům, tak jsem musel zaběhnout pro nějaké auto, aby jsme je odtáhli na benzínku, a opravili je. Poté jak jsme opravili obě vozidla tak jsme se vydali zavést auto do garáže, auto se buglo do země, a já za kamarádem dojel, dal mu klíčky aby jel za mnou. Jak jsme dojeli, a já ho hodil, všechno pozamykal a tak, tak jsem vypnul hru. Po 5 min. mi napsal kamarád, co jsem vyváděl, ale to jsem ani netušil, ze mám permanentní ban.

Napsal jsem Puding a s ní o tom vytvořil docela dost dlouhou konverzaci. Musím poděkovat Puding, za to jak je na lidi hodná, a snad ke všem má reskpekt, a dokáže jako admin odepsat na snad všechny zprávy.

Je to moje první perma, a omlouvám se za to, co jsem provedl, a můžu přísahat ze už se to nikdy nestane.

Ponaučení

Co bych k tomu řekl, je určitě nedělat bordel, ať je to před lidmi a nebo před nikým, nikdy nevíte, zda vás sleduje admin, i když muže být malá šance a admin je třeba off duty, i ta šance tam stále je.

Předem děkuji @Puding za odpověď. 
cloudy

8.6.2023 22:45

Na DC už jsem ti napsala svoje. Věřím, že se to nebude opakovat. Schvaluji.


Powered by LeoSight IFS
LT~31