Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Neadekvátní RP během ilegálu, nonRP inj (permanent)


neznamy#4745

Smazaný účet

11
9.6.2023 20:55, naposledy upraveno 10.6.2023 11:00 uživatelem neznamy#4745

Ahoj, dlouho jsem přemýšlel, jestli si zakládat žádost o unban, přeci jen bych se chtěl podívat opět na Skimo, tentokrát v lepším světle než jsem byl doteď..

Moje historie
Ačkoliv jsem si nebyl jistý, jestli tenhle odstavec sem dát, tak ho zde přesto dám.. Svatý hráč jsem nebyl již od mého začátku, když jsem nevěděl co je pojem RP, a díky tomu jsem stihl nashromáždit X banů za pár dní. Měsíce šli a já jsem dostal svůj první permaban, nacož jsem dostal UB a řekl jsem si i když neúspěšně, že budu dodržovat pravidla, v tu dobu mě moc nelegál nebavil, spíše jsem dělal legál, po mé první permě mi přistálo do historie opět pár banů, a já jsem začal být problémový hráč, ačkoliv jsem se snažil nadále neporušovat pravidla, tak jsem to nedodržel, protože jsem začal s illegál RP, a bohužel jednoho dne, konkrétně 6.5 jsem obdržel druhý perma ban..

Za co mi byl permanentní ban udělen?
Z názvu již napovídá, že jsem byl permanentně zabanován od administrátora @Dzardys vlastně kvůli nelegálnímu RP, pak samozřejmě nonRPinjuries

Nebudu zde povídat o věcech kolem, spíš bych chtěl sdělit ten moment, než jsem dostal permanentní ban.. Aby v tom nebyl zmatek, jednoho večera jsme se rozhodli s kamarádama okrádat, X minut jsme něco dělali (( nepamatuju si přesněji co ))... Ovšem jednoho z nás napadlo jít přepadnout hráče Donato Ortiz (omlouvám se jestli jméno hráče píšu zle) Chvíli jsme ho tedy pronásledovali začali jsme na něj řvát ať si vystoupí apod. Chvíli jsme ho pronásledovali, než jeho kroky následovali do Los Santos, co si tak pamatuji, tak jsme ho ztratili, a v LS u IGS jsme ho potkali, následně jsme najeli na jaký-si most, kde jsme dostali od Tahoečka pit manuever, přičemž jsme předkem vozidla sejmuli lampu, ovšem abychom RPili injuries, jsme začali ihned střílet, což byla z mé a samozřejmě z naší strany chyba za což se já, jako za sebe omlouvám..

Co po mém unbanu očekávat?
Co mohu slíbit a chtěl bych i zároveň dodržet, je pustit pracky od ilegál RP, a spíše se přidat do IZS složky, například HZS, nebo ZZS, zkrátka bych chtěl opustit na hodně dlouhou dobu ilegální RP a začít social RP

Závěr
Na závěr bych chtěl pouze sdělit, že s zamítnutí mé žádosti tak nějak počítám, ale zároveň bych byl rád, o zvážení mé žádosti, a dát mi opravdu poslední šanci. I když jsem si to měl uvědomit již dávno, tak bych chtěl vystupovat již v dobrém světle.

11.6.2023 15:54

K této historii mi určitě nepřijde vhodné, abys udělal Ctrl+C & Ctrl+V kamarádovy žádosti, jen protože jemu to vyšlo, a upravil si ji podle sebe. Napiš si vlastní žádost, ideálně pravdivou.


Powered by LeoSight IFS
LT~34